Ο Κωστής Μαραβέγιας έστησε το “Φάρο” του στον Κήπο του Μεγάρου!

Με τον δικό του “ταξιδιάρικο” τρόπο υποδέχτηκε τους φίλους του τον Κήπο του Μεγάρου ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πιστός στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής την 1η από τις 3 sold out συναυλίες. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλάμβανε μόνο μία αλλά η μεγάλη ζήτηση και εξάντληση των εισιτηρίων σε λίγες μόλις μέρες απαιτούσε να μπει και δεύτερη αλλά και τρίτη (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα).

Το TLIFE ανέβηκε στο “Κατάστρωμα”, όπως ονομάζεται το νέο του άλμπουμ, στην πρεμιέρα του Κωστή Μαραβέγια στο Μέγαρο Μουσικής.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη νέα του επιτυχία “Φάροςπου σιγοτραγούδησαν όλοι μαζί του. Όλοι μια μεγάλη παρέα και κάπου εκεί και κάποιοι από την πραγματική του παρέα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Παντελής Αμπατζής ήταν ανάμεσα στο κοινό που βρέθηκε στον Κήπο και φυσικά αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Κωστή να ανέβουν στη σκηνή για να πουν ένα τραγούδι.


Κωστής Μαραβέγιας-Μαργαρίτα Μάτσα-Παντελής Αμπαζής


Φοίβος Δεληβοριάς με τη σύζυγό του και ηθοποιό Βάσω Καβαλιεράτου

Συνέβαλαν κι εκείνοι σε αυτή την βραδιά που ήταν γεμάτη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι και χορό!

Read More

And More