Ο Κωστής Χατζηδάκης, ξεφυλλίζει το άλμπουμ της βάφτισης του γιου του! Φωτογραφίες

Ο Κωστής Χατζηδάκης, ξεφυλλίζει το άλμπουμ της βάφτισης του γιου του! Φωτογραφίες | tlife.gr

Αν και βρίσκεται σε μία παρατεταμένη εκλογική περίοδο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης φροντίζει, να βρίσκει καθημερινά χρόνο για την σύζυγο του Πόπη Καλαιτζή και τον γιο τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν από 13 μήνες και άλλαξε τελείως την ζωή του ζευγαριού. Πριν από δύο μήνες μάλιστα, έγινε και η βάφτιση του μικρού, ο οποίος ονομάστηκε Γιάννης!

Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η σύζυγος του, μίλησαν στην εφημερίδα Real News για τον γιο τους καιξεφύλλισαν το άλμπου της βάφτισης του γιου τους που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπως ακριβώς και ο γάμος του ζευγαριού. Στην ερώτηση αν σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένεια του, ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε: «Όταν με ρωτούν αν θα κάνω άλλο παιδί, λέω ότι θέλει ο Θεός. Δεν είναι ότι το έχουμε προγραμματισμένο, δεν το αποκλείουμε κιόλας».

Πριν από δύο μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι, έζησε μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του, βαπτίζοντας τον γιο του. Ο Ιωάννης, όπως λέει η μαμά του ήταν ήρεμος και δεν έκλαψε καθόλου. «Ο μικρός δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου, είναι γενικώς βολικό παιδί. Έχει ήδη πει τις πρώτες του λεξούλες. Έχει πει «μαμά» και «μπαμπά» και έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα» δήλωσε η χαρούμενη μαμά.

Αν και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους και του αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος, με την πρώτη ευκαιρία βοηθάει την σύζυγο του, ταΐζοντας και αλλάζοντας τον Γιάννη.

Πηγή φωτογραφιών: Real News

READ more