Ο κούκλος κακοποιός, που έχει τρελάνει τα social, μιλάει με σχεδιαστές για να τον ντύσουν στην δίκη!

Ο Jeremy Meeks είναι ο εγκληματίας που ξετρέλανε τις γυναίκες και μετρά εκατομμύρια fan στα social media, κυρίως λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης (διάβασε εδώ την ιστορία του). Όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει τρελάνει μόνο τα social και τις γυναίκες, αλλά και μερικούς από τους διασημότερους οίκους εκεί έξω!

Το νέο, λοιπόν, με τον Jeremy Meeks που κατηγορείται για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία, είναι ότι στις προσεχείς δίκες ο ίδιος θα εμφανίζεται με κοστούμι και όχι με την γνωστή πορτοκαλί στολή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους κρατούμενους!

Ο κούκλος κακοποιός που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες ανά τον κόσμο εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Tai Bogan ο οποίος είναι γνωστός και ως pitbull εξαιτίας της πολύ επιθετικής στάσης υπεράσπισης των πελατών του. Ο ίδιος ζήτησε, λοιπόν, και κατάφερε να πάρει άδεια προκειμένου ο 30χρονος Jeremy Meeks να εμφανιστεί στις επερχόμενες δίκες με κοστούμια.

Και από την στιγμή που η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή, οίκοι και σχεδιαστές προσεγγίζουν τον νεαρό κακοποιό προκειμένου να κλείσουν συμφωνία μαζί του και να φορέσει το κοστούμι τους. Και γιατί όχι; Μιλάμε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτή την στιγμή στα social media!

Read More

And More