Ο κούκλος, νέος “Mad Max” εξομολογείται: “Μπορούσα να πουλήσω και την μάνα μου για λίγο crack”

Καθαρός εδώ και 10 χρόνια είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας της σειράς Mad Max που θεωρείται το hot topic του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που ξεκίνησε χθες. Ο Tom Hardy μίλησε για την περίοδο που θεωρεί ότι έπιασε πάτο λόγω του εθισμού του στα λεγόμενα σκληρά ναρκωτικά σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Νέας Ζηλανδίας.

“Μπορούσα να πουλήσω τη μάνα μου για λίγο crack. Ήμουν ένας τυπικός επαίσχυντος ναρκομανής. Μου είχαν πει τότε: Tom αν συνεχίσεις αυτόν τον δρόμο δεν θα υπάρχει γυρισμός για εσένα. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις. Αυτά τα λόγια κόλλησαν στο μυαλό μου από τότε και παραμένουν εκεί κάθε μέρα. Είμαι πραγματικά τυχερός που επιβίωσα και είμαι ζωντανός μέχρι σήμερα” είπε στη συνέντευξή του.

Ο Tom Hardy σταμάτησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών το 2003 και συχνά αναφέρεται στον εθισμό του σαν την “ασθένεια που θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει ό,τι είχα χτίσει ως τότε”. Ο ηθοποιός που είναι πατέρας ενός 7χρονου αγοριού από την προηγούμενη σχέση του, παντρεύτηκε στα τέλη του περασμένου χρόνου την συνάδελφό του Charlotte Riley.

Read More

And More