Ο ξέφρενος χορός της Βάσως Λασκαράκη μέσα στο αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου! (video)

Η Βάσω Λασκαράκη συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη μητρότητα με τη δουλειά ενώ, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζει να κάνει αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδας με τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι το περνάει στα πανέμορφα Ιωάννινα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες στους δρόμους της ηπειρωτικής πόλης. Μάλιστα, μαζί τους βρίσκονται άλλα δύο φιλικά ζευγάρια: η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη.

Εκτός από την ηθοποιός, όμως, και ο γνωστός σεφ έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις από το ταξίδι τους στα InstaStories του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η αγαπημένη του χορεύει ξέφρενα μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του. “Πιστεύετε ότι είναι καλά;” ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους με χιούμορ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Το Σόι σο

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More