“Ο κύκλος με την κιμωλία”: Πρεμιέρα με… ανατρεπτικές εμφανίσεις και επώνυμες παρουσίες! Φωτογραφίες

Την πρώτη τους υπόκλιση έκαναν ενώπιων του κοινού οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Ο κύκλος με την κιμωλία” το βράδυ της Τετάρτης. Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά στο θέατρο Παλλάς.

Ανάμεσα στο κοινό που χειροκρότησε τους Αιμίλιο Χειλάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Αποστόλη Τότσικα, Δημήτρη Λιγνάδη, Ελισάβετ Μουτάφη, Άγγελο Μπούρα κ.α. ήταν φυσικά και οι δικοί τους άνθρωποι.

Η παράσταση έκρυβε ανατρεπτικές εμφανίσεις για όλους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης με ξυρισμένο κεφάλι, η Ελισάβετ Μουτάφη με goth look, αλλά και όλοι οι άντρες ηθοποιοί της παράστασης με smokey eyes μακιγιάζ είναι μόνο μερικά ενδεικτικά στοιχεία για την μεταμόρφωση των ηθοποιών επί σκηνής.


Ο Δημήτρης Λιγνάδης σε αναπηρική καρέκλα, σε στιγμιότυπο της παράστασης.

Τον εντελώς διαφορετικό για τις ανάγκες του ρόλου, Αιμίλο Χειλάκη, στήριξαν με την παρουσία τους οι… γυναίκες της ζωής του. Το “παρών” στην πλατεία του θεάτρου έδωσαν η σύζυγός του Αθηνά Μαξίμου αλλά και η μητέρα του ηθοποιού.

Εκεί βρέθηκαν και αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι των πρωταγωνιστών, μεταξύ των οποίων η Αθηνά Οικονομάκου και η Βίκυ Βολιώτη.


Δημήτρης Παπαδημητρίου – Βίκυ Βολιώτη – Άγγελος Μπούρας

Φυσικά και η σύζυγός του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, βρέθηκε στο πλευρό του. Μάλιστα η ίδια μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία του ηθοποιού από τα παρασκήνια από όπου παρακολουθούσε την παράσταση.

Read More

And More