Ο Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει: “Συνέβη ένα αστείο περιστατικό στα γυρίσματα…”

Στη RealLife και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τηλεοπτικός Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος πριν μερικές ημέρες έγινε πατέρας, μίλησε για την απόφαση της συζύγου του να γεννήσει στο σπίτι τους, ενώ αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Κάναμε τη γέννα εναλλακτικά. Η γυναίκα μου ήθελε να γεννήσει στο σπίτι και βίωσα ένα μέρος της διαδικασίας. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός, αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου σε όποια απόφαση και να έπαιρνε. Πήρε αυτή τη γενναία απόφαση να γεννήσει τόσο σκληροπυρηνικά. Είναι αμαζόνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν πάνω από τις μισές ώρες κοντά της. Μετά έπρεπε να φύγω γιατί θα γυρίζαμε μια σκηνή η οποία συνδεόταν με κύριες σκηνές και δεν μπορούσα να λείπω. Βγαίνοντας έξω μου λέει η μαία: “Να είσαι χαρούμενος τώρα, έρχεται ο γιος σου” . Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο, με πιάνει ένα κλάμα… Μου βγήκε όλη η ένταση, το να πονάει έτσι η γυναίκα μου και να μην μπορώ να κάνω κάτι, ήταν δύσκολο για εμένα. Ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τη μαία, μου έστελνε μέσω viber φωτογραφίες σε διάφορες φάσεις του τοκετού».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Και συνέβη ένα αστείο περιστατικό. Ήμασταν στο γύρισμα σε μια σκηνή που ανακαλύπτουν θαμμένο έναν νεκρό και τότε χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε “να σου ζήσει ο γιος”. Ξεκινάμε γύρισμα και είμαστε ο Προύσαλης, ο ταξίαρχος που έχει γονατίσει και κλαίει, ο Κυπραίος, ο Παναγιώτης, σε μια πολύ άσχημα φορτισμένη στιγμή, και στο πλάνο ήμουν ο μόνος χαρούμενος. Σταματάει το πλάνο ο σκηνοθέτης και μου λέει “Αλεξανδρή, ώπα, εδώ βρήκαμε πεθαμένο, ξέχνα για λίγο τη γέννηση του γιου σου!”. Δεν θα ξεχάσω αυτό το γύρισμα ποτέ στη ζωή μου».

Read More

And More