Ο Λάκης φεύγει απο τον Alpha;

Είναι ο Mr.60,0% ! Είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπροστά του …υποκλίνεται η AGB ! Είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπροστά στο ταλέντο του ,υποκλίνονται όλοι. Η αλήθεια είναι πως το ταλέντο και την ευφυία του Λάκη Λαζόπουλου ,κανείς δεν την αμφισβητεί. Κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Τον Λάκη Λαζόπουλο τον έχουν χαρακτηρίσει πολλοί …φαινόμενο και ίσως να μην έχουν άδικο. Αναμφισβήτητα είναι ένα φαινόμενο και όσο αφορά στην τηλεόραση ; Είναι ο άνθρωπος που ήρθε και άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα. Είναι ο άνθρωπος που ήρθε στην TV και με τους «Μήτσους» του παλιότερα, αλλά και με το «Τσαντίρι» του μετά απο αρκετά χρόνια,εκανε και πάλι …must την σάτιρα, η οποία είχε κομματάκι παραγκωνιστεί ,απο την… θύελλα των ριάλιτι.

Ετσι, είναι μάλλον περιττό να σας πω, πως ο Λάκης κάθε χρόνο τέτοια εποχή ,αποτελεί τον απόλυτο μεταγραφικό στόχο για τα περισσότερα κανάλια… Είναι ο άνθρωπος τον οποίο όλοι …ποθούν και μαζί με εκείνον ; Και τα …στρουμφοφανταστικά νούμερα τηλεθέασης που καταφέρνει να …δαμάζει ! Λάκης ο …νουμερο-δαμαστής !

Ομως, η φημολογία που προέκυψε ξαφνικά και όσο περνούν οι μέρες υπήρχε η τάση να γίνεται όλο και εντονότερη ,πως ο Λάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, – υπογράφοντας ουσιαστικά ένα …συμβόλαιο – μαμούθ – ,δεν έχει καμία, μα καμία δόση αλήθειας.

Ο Λάκης δεν πάει πουθενά-πουθενά στον Alpha θα μείνει κι αυτή την τηλεοπτική χρονιά. Και αυτό θα γίνει όχι γιατί δεν έχει δεχτεί άλλες προτάσεις ,φυσικά και έχει δεχτεί. Αλλά γιατί ο Λάκης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα, ενώ παραδοσιακά ο οικοδεσπότης του «Αλ Τσαντίρι» υπογράφει συμβόλαια ετήσιας διάρκειας, πέρσι έκανε την …υπέρβαση και δέχτηκε να δεσμευτεί με τον Alpha για δύο συνεχόμενα χρόνια. Ετσι, Λάκης και Alpha, θα βρίσκονται στον ίδιο τηλεοπτικό δρόμο, μέχρι και του χρόνου, δηλαδή, μέχρι και το καλοκαίρι του 2011.

Οσο δε για τα πόσα χρήματα θέλησε να δώσει η διοίκηση του Alpha για να κρατήσει στο δυναμικό της τον χαρισματικό ηθοποιό και δημιουργό; Ράμπο της εφορίας δεν είμαστε, αλλά απ ΄ότι έχει ακουστεί, ο πολυαγαπημένος μας Λάκης, φέρεται πως παίρνει 150.000 ευρώ για το κάθε «Τσαντίρι» του. Με άλλα λόγια ; Παίρνει 150.000 για την εβδομαδιαία εμφάνιση που κάνει στο κανάλι της Κάντζας … Μεταξύ μας, αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, δεν είναι κι άσχημα ! Τουναντίον… Είναι πολλά τα λεφτά Λάκη !

Τέλος, δύσκολα, πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει πραγματικότητα και το άλλο σενάριο που θέλει τον Λάκη να έρχεται τους δέκτες μας την επόμενη τηλεοπτική χρονιά … Χ2 ! Δυστυχώς ,ντούμπλεξ «Τσαντίρι» δεν μπορούμε να έχουμε ,γιατί πρώτον ο Λάκης δεν προλαβαίνει να ετοιμάζει δύο σπέσιαλ «Τσαντίρια» την εβδομάδα και γιατί δεύτερον και κυριότερον ; Γιατί το συμβόλαιο για το οποίο σας είπα και λίγο πιο πάνω, έχει υπογραφεί και προβλέπει, συγκεκριμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, σύμφωνα με τις οποίες έγινε και το …deal !

READ more