O Λάκης Γαβαλάς για τον κορονοϊό: “Ανησυχώ μήπως ο κύκλος γίνει τελεία και παύλα…”

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίοι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο κριτής του My Stye Rocks -τα γυρίσματα του οποίου “πάγωσαν” λόγω του κορονοϊού- δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια seflie που έβγαλε στο σπίτι του και στη λεζάντα που την συνόδευσε εξέφρασε την ανησυχία του για όλο αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας με την εξάπλωση του φονικού ιού, τους φόβους και τις σκέψεις του.

«Τελικά τώρα κατάλαβα γιατί τον τελευταίο καιρό, όλοι γίναμε εξπέρ των σέλφι φωτογραφιών, αφού πλέον θα μέναμε σπίτι μόνοι και αυτό θα κάνουμε. Ακούω και βλέπω πολλά αυτές τις μέρες από αστεία, σοβαρά, πρόστυχα, κακοπροαίρετα, θρησκευτικά, φιλοσοφικά, πιασάρικα κ.α Κανείς ακόμη δεν έχει αφοσιωθεί στον εαυτό του στην προστασία του στην εξερεύνησή του. Ούτε και ‘γω…

Τώρα που έχω χρόνο να ξανασκαλίζω τη ζωή μου την τοοοοσο εικονογραφημένη, είδα ότι έχω πλάκα, αισιοδοξία, τρέλα, και πολύ μυστήριο. Σε αυτή τη σελφι φόρεσα κόκκινα, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτόν τον καιρό όλοι και όλα είναι στα κόκκινα… Άντε και μια φορά, που δεν πρωτοτυπώ…

Θέλω να πιστεύω πως θα βρω τον χρόνο να τελειώσω τα 2 βιβλία που έχω αρχίσει ένα ελληνικό και ένα γαλλικό, που το ένα είναι ρομαντικό και το άλλο μιλάει για το μέλλον όμως είναι γραμμένο πριν 14 χρόνια. Προς το παρόν έχουν πέσει μέσα. Ανησυχώ για το τέλος του, ανησυχώ για τη συνέχειά μου. Ανησυχώ γι’ αυτά που μου έταξαν. Ανησυχώ μήπως ο κύκλος γίνει… τελεία και παύλα..! #μενωσπιτι».

Read More

And More