Ο Λάκης και ο Χριστόφορος ενώνουν και πάλι τις τηλε-δυνάμεις τους !

«Ζω το prison break. Είμαι ένας prisoner και φταις εσύ πατέρα»…

Αυτές ακριβώς είναι οι λέξεις με τις οποίες θα ξεκινήσει την Τρίτη στον Alpha πανηγυρικά το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ! Ναι ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα και έχει …μεγάλα κέφια !

Ποδαρικό θα του κάνει – όπως άλλωστε μας το είχε υποσχεθεί απο το καλοκαίρι – ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης !
Ετσι, πολλά- πολλά χρόνια μετά “Τζίμης” και “Χριστόφορος” ξανά συναντιούνται και να είστε σίγουροι πως έχουν να πουν πολλά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δαιμόνιος Λάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, θα τους δούμε να έχουν μεγαλώσει, να είναι πια δύο … “goldenboys” και να τα λένε πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής ! Εξ ΄ου και η ατάκα που σας ανέφερα και πιο πάνω !

Ο δαιμόνιος Λάκης εννοείται πως έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν θα αφήσει τίποτα από όσα συμβαίνουν στη χώρα ασχολίαστο : «Θα τον κλάψουμε την Τρίτη πάρα πολύ τον άτυχο κληρονόμο», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος θα έχει την τιμητική του…

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δήλωνε ότι έχει άγχος, αφού κάνει πρώτη φορά ζωντανό στην τηλεόραση και ότι τώρα μαθαίνει τα λόγια από τον ρόλο του. Φρόντισε όμως ο Λάκης να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι τα λόγια δεν θα χρησιμεύσουν, αφού θα αρχίσει ο πανικός και του σύστησε να …αναπνεύσει !

Read More

And More