Ο λαμπερός γάμος της σχεδιάστριας μόδας Misha Nonoo, με καλεσμένες Meghan Markle και Ivanka Trump! [pics]

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle ήταν μεταξύ της πλειάδας διάσημων που παρέστησαν στον glamorous γάμο της σχεδιάστριας Misha Nonoo, ο οποίος τελέστηκε σε μια ιταλική βίλα με θέα την πόλη της Ρώμης. Η Ivanka Trump και ο σύζυγός της Jared Kushner πέταξαν από τις ΗΠΑ για να βρεθούν μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, μαζί με την Kary Perry και τον σύντροφό της Orlando Bloom, τον Βρετανό παρουσιαστή James Corden και τις ξαδέρφες του Harry, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Η Nonoo, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia. Πολλοί πιστώνουν στη Nonoo ότι ήταν εκείνη που γνώρισε τη Meghan στον Harry το 2016. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν έφεραν μαζί τους στη Ρώμη το μωρό τους, που γεννήθηκε τον Μάιο!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More