Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο TLIFE – Ποια είναι τα συμπτώματα του με τον κορονοϊό – “Το rapid test βγήκε αρνητικό” προειδοποιεί

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για το κρούσμα στην εκπομπή Φλερτ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ένα βίντεό του στα προσωπικάτου social media, έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. 

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και συνεργάτη της εκπομπής ΦΛΕΡΤ, ο οποίος μίλησε για τα συμπτώματά του. Ανάμεσα σε αυτά που είπε σημαντικό πολύ είναι ότι ο Λάμπρος έκανε και τα δυο τεστ και το rapid το γρήγορο που λέμε αλλά και το κανονικό το μοριακό δηλαδή. Το γρήγορο βγήκε αρνητικό, ενώ το μοριακό θετικό! Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην μένουμε μόνο στο rapdid test!

Διάβασε όσα είπε ο δημοσιογράφος στο TLIFE

Είμαι σαν να με γυροφέρνει ένα κρύωμα με πολύ βαρύ κεφάλι και ελάχιστο πυρετό. Δεν έχω κάτι άλλο ιδιαίτερο σα σύμπτωμα. Πονοκέφαλο και μια αδυναμία. Είχα να κρυώσω δυο χρόνια και πίστευα΄ότι την άρπαξα από το κλιματιστικό στην ΕΡΤ

Πότε άρχισες να υποπτεύεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά και έκανες το τεστ;

Τη Δευτέρα ένιωσα τα πρώτα συμπτώματα και πήρα την ΕΡΤ. τους είπα ότι δε νιώθω καλά. Και επειδή είναι σχολαστικοί μου έστειλαν κλιμάκιο και έκανα και το rapid test και το κανονικό. Το τρομερό είναι ότι το rapid test βγήκε αρνητικό! Χθες βράδυ βγήκε το κανονικό τεστ και ήταν θετικό! Το μάθαμε χθες και για αυτό δεν θα γίνει η εκπομπή. Θα κάνουν τώρα και αυτοί το τεστ.

Δεν ξέρω από που το κόλλησα από την ΕΡΤ ή αλλου. Προσέχω κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε. Φοράμε μάσκες και στο γραφείο και παντού. Για να σου πω την αλήθεια δεν φοράω γάντια στο σούπερ μάρκετ, αλλά φοράω μάσκα παντού. Θα μείνω τώρα καραντίνα για αρκετές μέρες”

Read More

And More