Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης γίνεται διακοσμητής! Φωτογραφίες

Σε ρόλο έκπληξη “εισβάλει” στο “Σοι” ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο πρωταγωνιστής από το “Κάτω Παρτάλι” γίνεται διακοσμητής και μπαίνει στην οικία Χαμπέα και προκαλεί αστείους διαλόγους, αλλά και περιπέτειες που οι πρωταγωνιστές ούτε που έχουν φανταστεί.

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… “σόι πάει το βασίλειο”!

Λίγα λόγια για το σημερινό επεισόδιο:

Το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση κι η Χαρούλα πείθει τον Βαγγέλη να ζητήσουν τη βοήθεια ενός διακοσμητή. Ο διάσημος Τζέρρυ Σταυρόπουλος καταφτάνει, φέρνοντας μαζί του ανατρεπτικές μεθόδους προσέγγισης στη διαδικασία ανανέωσης του σπιτιού. Μια ματιά στους τοίχους και τα σοβατεπιά δεν είναι αρκετή, χρειάζεται να ρίξει μια ματιά και στις σχέσεις όλης της οικογένειας, για να καταλήξει στο τι πρέπει να αλλάξει. Κρατώντας σιγήν ιχθύος και παρακολουθώντας τα πάντα, θα καταλήξει σε εκκεντρικές προτάσεις για την οικία Χαμπέα. Μια ανάμνηση όμως μπορεί να φανεί ισχυρότερη της γνώμης ενός ειδικού.



Read More

And More