Ο Lionel Richie δεν εγκρίνει την Scott Disick να βγαίνει με την κόρη του, Sophia!

Μπορεί η σχέση του Scott Disick και της κόρης τού Lionel Richie, Sophia να έχει δοκιμαστεί τα δύο χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο φαίνεται ότι ο Lionel δεν λέει ακόμα να την αποδεχτεί και να καλωσορίσει τον Scott, -που έγινε γνωστός μέσα από το reality των Kardashian, ως ο σύντροφος της μεγάλης κόρης της οικογένειας Kourtney, με την οποία έχει αποκτήσει και τρία παιδιά-, στην οικογένεια Ρίτσι.

Σύμφωνα με το Ε! «ο Lionel έχει αποδεχτεί τη σχέση, αλλά δεν είναι 100% σίγουρος, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς του ζευγαριού». Ο Scott είναι ήδη 36 χρόνων και η Sophia μόλις 21. «Προσπαθεί, εντάξει. Ο Lionel βλέπει πόσο ευτυχισμένη είναι η Sophia και καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια με τον Scott», δήλωσε μία πηγή στο Ε!.

Πάντως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα αν θυμηθεί κανείς τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Lionel το 2018 για τη σχέση της Sophia με τον Scott. «Είναι μόνο 19 χρόνων. Όταν είσαι 19 δεν ξέρεις τα πάντα… Δεν ξέρω. Αλλά τώρα είναι μόνο μία φάση και θα παρακολουθώ από τη γωνία, θα πίνω ένα καλό ποτό και δεν πρόκειται να κάνω φασαρία», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More