Ο Λούκας στην Τατιάνα: “Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασε η Τουρκία”!

Ο Γιώρκας Λούκας και ο Stereo Mike, σε δορυφορική σύνδεση στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”, μίλησαν στην Τατιάνα για τα συναισθήματά τους,την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι πέρασαν στον τελικό, καθώς και για την ανυπομονησία τους για την εμφάνισή τους, το Σάββατο.

Αφού, λοιπόν, η Τατιάνα τους μετέφερε τα συγχαρητήρια, την υπερηφάνια και την αγάπη όλου του κόσμου, τους εξέφρασε το κλίμα συγκίνησης που ένιωθαν όλοι στο live chat του tlife κατά τη διάρκεια, αλλά κατά το τέλος, της προχθεσινής τους εμφάνισης στη σκηνή της Eurovision.

O Λούκας είπε χαρακτηριστικά: ”Δώσαμε την ψυχή μας, εκείνα τα 2-3 λεπτά που ήμασταν πάνω στη σκηνή και νομίζω ότι, αυτό είναι κατά βάθος και η μουσική. Η μουσική περνά στην ψυχή μας χωρίς να το καταλάβουμε… Αφού πρώτα περνά από την δική μας ψυχή, που ζούμε το τραγούδι, είμαστε πολύ ευγνώμονες και πολύ ευτυχισμένοι, που καταφέραμε να μοιραστούμε μ’ εσας την ψυχή μας. Ευχαριστούμε για όλη την δύναμη και την αγάπη που μας δίνετε όλες αυτές τις μέρες, γιατί τις χρειαζόμαστε. Θα σταθούμε εξίσου ψηλά κι εξίσου δυνατά στη σκηνή της αρένας το Σάββατο.

Συναισθήματα πριν βγουν στη σκηνή να τραγουδήσουν, μιας και εμφανίστηκαν τελευταίοι…

Stereo Mike: ”…Το πιο σημαντικό που έχω να πω είναι ότι, σαν ομάδα έχουμε δουλέψει τόσο πολύ, που η μεταξύ μας χημεία και σύνθεση – από την μουσική του Γιάννη, από τους στίχους της Ελεάνας, από την σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, από την δική μας ερμηνεία και τον χορό των τεσσάρων παιδιών – έχει δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα και ο ένας δίνει ενέργεια στον άλλο. Δεν είχαμε άγχος, ούτε τρακ, είχαμε πάρα πολύ όρεξη να βγάλουμε προς τον κόσμο όλη αυτή την ενέργεια και την αγάπη, που έχουμε νιώσει εμείς με το κομμάτι από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό πήγαμε και κάναμε. Κατεβήκαμε χαμογελαστοί από την σκηνή, όχι γιατί ξέραμε ότι σίγουρα περάσαμε, αλλά γιατί ξέραμε ότι το κάναμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκείνη τη στιγμή.”

Λούκας: ”Είμαι 1,90, ύψος κι εκείνη τη στιγμή, με όλη αυτή την αγάπη και την θετική ενέργεια που ένιωθα – και το λέω ταπεινά αυτό – ένιωθα 4 μέτρα. Η μουσική είναι κάτι για όλους, είναι ένας τρόπος για ‘μας να μεταδώσουμε στον κόσμο αυτό που αγαπάμε… Δεν μπορώ αν σας κρύψω ότι ανυπομονούμε πάρα πολύ να τραγουδήσουμε το Σάββατο ξανά στη σκηνή, με τόσες χιλιάδες κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία! …Ο καλλιτέχνης, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, πρέπει καταρχήν να αγαπάει αυτό που κάνει. Αν προσπαθήσεις να επιβάλλεις στον κόσμο την αγάπη αυτού που κάνεις, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Αν όμως το ζούμε εμείς έντονα, θεωρώ ότι ο κόσμος το λαμβάνει.”

Ποιους ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους

Stereo Mike: ”Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια. Έχουμε κάνει και κάποιες φιλίες… Υπάρχουν πολύ καλά και διαφορετικά κομμάτια. Θα δούμε ποια θα είναι σήμερα η δεκάδα από τον δεύτερο ημιτελικό και θα πάμε, με τις άλλες 24 χώρες, να δώσουμε όλοι το Σάββατο μια υπέροχη νύχτα με πολύ καλή μουσική.”

Λούκας Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασε η Τουρκία στον τελικό

Λούκας: ”Θα τολμήσω να πω αυτό που σκέφτομαι, γιατί είναι αλήθεια… Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, που δεν πέρασε η Τουρκία. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ακόμα και σ’ εμένα που είμαι Κύπριος, είχαμε δεθεί τόσο πολύ με τα παιδιά από το συγκρότημα των Τούρκων, που είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και στεναχωρήθηκα που δεν πέρασαν. Από κει και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι η επιτυχία του ημιτελικού θα συνεχιστεί και στον τελικό για εμάς. Και σίγουρα για όλους τους φίλους που κάναμε εδώ και για όλες τις χώρες, στόχος είναι η επόμενη μέρα. Το βράδυ του Σαββάτου δεν τελειώνει τίποτα, γιατί θα ξημερώσει Κυριακή, θα ξημερώσει Δευτέρα και ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το δώρο που λέγεται Eurovision για το επόμενό του βήμα! Είναι μοναδική εμπειρία η Eurovision!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More