Ο Μ. Douglas καλύτερα από ποτέ, σε έξοδό του με την κόρη του!

Η Carys Douglas, κόρη του δημοφιλούς ηθοποιού, Michael Douglas, απαθανατίστηκε ακόμα μία φορά από τον φακό των φωτογράφων, χέρι χέρι με τον μπαμπάκα της. Αυτή τη φορά, όχι την ώρα που ο ηθοποιός την παίρνει από το σχολείο της στην Νέα Υόρκη, αλλά σε αγώνα χόκεϊ στον πάγο όπου βρέθηκαν και διασκέδασαν.

Οι δυο τους σε κάθε ευκαιρία ξεσπούσαν σε γέλια και ο Michael δεν χόρταινε να την έχει στην αγκαλιά του. Η μικρή είναι σαφές, σύμφωνα με την Daily Mail, πως είναι οπαδός του αθλητισμού κι έδειχνε πολύ χαρούμενη που βρισκόταν στον συγκεκριμένο αγώνα παρέα με τον πατέρα της. Σίγουρα όμως, στην καλή της διάθεση συνέβαλε και η επιτυχής καταπολέμηση του καρκίνου από την μεριά του.

Ύστερα από μία εξαντλητική περίοδο χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας, για την αντιμετώπιση του 4ου σταδίου του καρκίνου που τον βασάνιζε, ο 66χρονος Michael, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ”καθάρισε” από αυτό. Επιπλέον, δήλωσε ότι ο άνθρωπος που του έδωσε δύναμη να ανταπεξέλθει στη θεραπεία, να αντέξει την ταλαιπωρία αυτή και ν’ αντιμετωπίσει με δύναμη το πρόβλημα, ήταν η 7χρονη μοναχοκόρη του.

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, δημοσιεύματα του εξωτερικού ανέφεραν ότι η 7χρονη Cary και ο 10χρονος αδερφός της Dylan, στην εικόνα του πατέρας τους, που έχανε συνεχώς βάρος, είχαν ανησυχήσει πολύ. Στο πλευρό του, πάντα η 41χρονη σύζυγός του και ηθοποιός, Catherine Zeta Jones.

Read More

And More