Ο Μ. Σουμάχερ δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του! Τραγική ειρωνία: η μητέρα του πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι

Τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του δίνει τις τελευταίες ώρες ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο άνθρωπος που κατέκτησε επτά φορές το πρωτάθλημα της Formula 1, που ζούσε καθημερινά με τον κίνδυνο και την ταχύτητα, κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από ένα ατύχημα σε πίστα του σκι.

Ενώ έκανε σκι στο Μέριμπελ των Γαλλικών Άλπεων μαζί με τον 14χρονο γιο του, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Για καλή του τύχη, φορούσε κράνος. Όμως το χτύπημα αποδείχθηκε πολύ σοβαρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο κι από εκεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Καθώς περνούσαν οι ώρες, αποδείχθηκε πως τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά για έναν από τους πιο σημαντικούς πιλότους στη ιστορία της Formula 1. Αργά το βράδυ της Κυριακής, το νοσοκομείο, στο πρώτο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Mε τη σύζυγό του,Κορίνα τον Οκτώβριο του 2013 σε γιορτή στο Μόναχο
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Γερμανός πιλότος υποβλήθηκε σε επείγουσα νευροχειρουργική επέμβαση και πλέον είναι σε κώμα. Ο Μίκαλε Σουμάχερ, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τραγική ειρωνία. Η μητέρα του έχασε τη ζωή της από χτύπημα στο κεφάλι

Η δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού, ήρθε να μας θυμίσει μια άλλη τραγική ιστορία της οικογένειας Σουμάχερ! Τον Απρίλιο του 2003 η μητέρα του, Ελίζαμπεθ, είχε χάσει τη ζωή της από πτώση που είχε στο σπίτι της και τραυματισμό στο κεφάλι που της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία!

Read More

And More