Ο Μ. Χατζηδάκης στην Τατιάνα για το τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να τον αφήσει παράλυτο!

Ο γνωστός ηθοποιός και απόφοιτος της σχολής του Καρόλου Κουν, Μπάμπης Χατζηδάκης, ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τα εκάστοτε επαγγέλματα που έκανε μέχρι να στραφεί στην υποκριτική, την κόρη του Λυδία, της οποίας η γέννηση αποτελεί μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής του, και το πρόσφατό ατύχημα που είχε!

Την σύζυγό του, Ελένη Παναγιώτου, την γνώρισε στο Εθνικό Θέατρο
”Είμαι 16 χρόνια παντρεμένος. Αν κάνεις αμοιβαίες υπoχωρήσεις, διατηρείται ο έρωτας. Διότι, πολύ συχνά λέμε ότι ο καθένας είναι ένα βασίλειο. Τα βασίλεια, λοιπόν, δύο ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν ένα… κι αν ο καθένας συντηρεί αυτά που του χρειάζονται, θεωρητικά, θα είναι σαν 2 μπουνιές που χτυπάει συνέχεια η μία την άλλη. Ενώ αν κάνουν υποχωρήσεις θα αρχίσει να δένει το ένα με το άλλο και θα είναι μαζί. Είναι απαραβίαστη συνταγή το να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Πιστεύω πως για να είσαι εντάξει και καλά με έναν άνθρωπο, χρειάζεται επίσης, να κάνεις συνεχώς μικρές διορθωτικές κινήσεις, που αν δεν τις κάνεις οδεύει σε διάλυση η σχέση… Αυτά πιστεύω ότι χρειάζονται για να συντηρούμε κάτι που μας ενδιαφέρει. Αν δεν μας ενδιαφέρει… ”

Ο σημαδιακός… ρόλος του στον ”εραστή της Λαίδης Τσάτερλι” και το τροχαίο ατύχημα
”Δόξα τω Θεώ, ο ρόλος που έκανα τον χειμώνα απέχει αρκετά από αυτό που μου συνέβη… Αυτός ήταν ανάπηρος, σε καροτσάκι, εγώ δόξα τω Θεώ περπατάω! Ήταν, όμως, πάρα πολύ σημαδιακός ρόλος, γιατί 23 Ιανουαρίου κατέβηκε η παράσταση και 23 Φεβρουαρίου έγινε το ατύχημα. Ένας μήνας μεσολάβησε… Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα του ατυχήματος, τη συνειδητοποίησα όταν πια είχα συνέλθει αρκετά.”

Το cafe του
”Είναι κάτι που το ήθελα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου! Και διαπίστωσα κάτι, το οποίο δεν το περίμενα… Έκανα εκεί τους φίλους που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια! Και μέρα. Όχι νύχτα…”

Η 16χρονη κόρη του, Λυδία
”Περνάει τώρα την εφηβεία της, αλλά με έναν τρόπο που μπορούμε να συννενοηθούμε. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έντονος ο τρόπος αυτός – ίσως βάζουμε κι εμείς λίγο το χεράκι μας σ’ αυτό – γιατί, θυμάμαι ότι εγώ έκανα τα μύρια όσα στην εφηβεία μου. (γέλια) Αλλά εκείνη δεν τα κάνει! …Kακά τα ψέματα, τα θηλυκά, ήταν και είναι το ισχυρό φύλο και είναι έτοιμα νωρίτερα, ενώ τα αγόρια είναι πιο αθώα, πιο αφελή, ενηλικιώνονται πιο αργά. Θεωρητικά είμαι χαλαρός στην ιδέα ότι η κόρη μου θα έρθει με ένα αγόρι στο σπίτι… Διακοπές θα την άφηνα να πάει μόνης της, αλλά στις μέρες που ζούμε, φοβάμαι περισσότερο! Θεωρητικά, θα την άφηνα, αν είχα την ασφάλεια… ”

Δες το βίντεο:

Read More

And More