Μανώλης Σαρρής: Ο νικητής του MasterChef ζητά δημόσια συγγνώμη για την γκάφα του με τον Μίκη Θεοδωράκη!

Ο Μανώλης Σαρρής, που εντέλει νίκησε στο φετινό MasterChef, είχε κάνει μια επική γκάφα με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη. Ο διαγωνιζόμενος ήθελε να σχολιάσει το πώς ο Χρήστος Μπάρκας τους μοίρασε τα βασικά υλικά και άρχισε να τραγουδάει, με αλλαγμένους στίχους, το τραγούδι «Όταν σφίγγουν το χέρι». Στη συνέχεια, όμως, αυτό που είπε ο Μανώλης Σαρρής για τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν αδιανόητο. Ωστόσο, φαίνεται πώς η παραγωγή τον ενημέρωσε για την απίστευτη γκάφα που έκανε κι έπειτα προσπάθησε να το σώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=y9BXB-QpJ7A

Μιλώντας στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” ο φετινός MasterChef αποκάλυψε με ποιους πρώην συμπαίκτες του σκοπεύει να διατηρήσει επαφές, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για μια ακόμη φορά από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Με ποιους συμπαίκτες σου θα κρατήσεις επαφή;

Θα κρατήσω επαφή με όποιον θέλει να κρατήσει επαφή μαζί μου. Με όλα τα παιδιά είμαι μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα. Σίγουρα υπάρχουν μερικές συμπάθειες παραπάνω, όπως με την Ιωάννα, με τη Σπυριδούλα, με τον Παντελή, με την Ασημίνα.

Έκανες και μια γκάφα!

Ναι, «σκότωσα» τον Μίκη Θεοδωράκη. Κάπου μέσα στον εγκλεισμό είχε μπει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει. Οπότε, έχοντας μια οικειότητα με τη συντάκτρια, το είπα, με διόρθωσε και μετά το ρίξαμε λίγο στην πλάκα ότι πεθάναμε τον άνθρωπο πριν την ώρα του. Να είναι καλά και του ζητάω συγγνώμη, τον εκτιμάω πολύ.

Read More

And More