Ο Μάνος Πανταζής έγινε μπαμπάς! [pics]

To πρώην μοντέλο Μάνος Πανταζής παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό την αγαπημένη του Αργυρώ Παντελεάκη και την ευτυχία του ζευγαριού ήρθε για να συμπληρώσει ο καρπός του έρωτά τους, η κορούλα τους!

Το top model της δεκαετίας του ΄90 παντρέυτηκε στα 43 του χρόνια την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ και σήμερα το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Ρέα αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα του.

Ο Μάνος έχει δηλώσει για την απόφασή του να παντρευτεί στο περιοδικό Down Town:

Πως αποφάσισε να παντρευτείς εσύ, ο δηλωμένος αιώνιος εργένης;
Όταν ανακοίνωσα στους φίλους μου ότι παντρεύομαι, μου είπαν: “Έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Αφού κρεμάστηκες εσύ, δεν υπάρχει πια καμία πιθανότητα να γλιτώσει κανείς μας”. Πράγματι, ήμουν δηλωμένος αμετανόητος εργένης. Όλοι πίστευαν ότι θα μείνω εγώ να κρατάω τη σημαία ψηλά. Τώρα που παντρεύτηκα, έχω να σου πω, θετική διάθεση να υπάρχει και όλα αντιμετωπίζονται, ακόμη και ο γάμος.
Ήσουν ο τελευταίος της σειράς των ωραίων και αμετανόητων εργένηδων που πέρασαν από τις πασαρέλες των 90’s;
Δεν νομίζω ότι ήμουν ο τελευταίος, μου έρχονται ακόμη τρεις στο μυαλό: ο Φώτης Γιαννιώτης, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Απλώς έκανα εγώ πρώτος την κίνηση να μπω στο club των παντρεμένων. Αγόρια και στα δικά σας!
Μήπως δεν ήσουν τόσο αμετανόητος εργένης, τελικά;
Όταν έχεις φτάσει στα 35 και δεν σου έχει τύχει κάτι σοβαρό – με προοπτική γάμου – λες: “Πέρασαν τα χρόνια και εγώ ασχολούμαι ακόμη με την δουλειά”. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ. Είχα βάλει την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Έρχεται η στιγμή όμως που βρίσκεις τον δάσκαλό σου. Γνωρίζεις ξαφνικά έναν άνθρωπο και λες: “Τώρα ναι, μπορώ να ζήσω με αυτή τη γυναίκα μια ζωή”.
Αυτό σκέφτηκες όταν γνώρισες την Αργυρώ Παντελεάκη;
Όταν τη γνώρισα συνέχιζα να λέω ότι εγώ δεν θα παντρευτώ ποτέ. Είχα μια πολύ έντονη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ο γάμος. Τώρα θα σου πω: “Εγώ εργένης; Last year”. Ο γάμος σου προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία. Δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον είχα πλάσει στο μυαλό μου.
Πόσο χρονών είναι και με τι ασχολείται;
Είναι 32 και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Έχουμε 11 χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά στα δικά μου μάτια φαίνεται πολύ μικρότερη η διαφορά αυτή.

Read More

And More