Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον σύντροφό του και το ανακοίνωσε στο Instagram!

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του, Charly Defrancesco. Η τελετή έγινε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη και ο διάσημος σχεδιαστής ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Συγκεκριμένα, ο Marc Jacobs μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν μια καρφίτσα με διαμάντια σε σχήμα πιγκουίνου που είχε στο κοστούμι του και το χέρι του με τη βέρα. «Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο ένα σύντροφο για μια ζωή, ένα μεγάλο παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης. Είμαι τόσο ευγνώμων και σε αγαπώ πολύ Fabio», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο γάμος του 55χρονου σχεδιαστή με τον 37χρονο εκλεκτό της καρδιάς του (κατασκευαστής κεριών και πρώην μοντέλο στο επάγγελμα) είχε εκλεκτούς καλεσμένους. Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τους τίμησαν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Naomi Campbell, η Bella και η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, αλλά και ηθοποιοί όπως οι Justin Theroux, Bette Middler και Chloe Sevingny. Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο “The Grill” στο Μανχάταν.

Ο 55χρονος σχεδιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες που έβγαλε πριν και μετά του γάμου, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι καλεσμένου που ανήρτησαν αντίστοιχες φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Το σίγουρο είναι πώς το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα αυτή τη μέρα!

Read More

And More