Ο Μάριος Φραγκούλης και η Έλλη Πασπαλά τραγούδησαν στο Άργος για τη «Φλόγα»!

Το αρχαίο θέατρο Άργους πλημμύρησε από κόσμο για να απολαύσουν την ξεχωριστή συναυλία που έδωσαν ο Μάριος Φραγκούλης και η Έλλη Πασπαλά. Οι δύο καλλιτέχνες μάγεψαν μα τις ερμηνείες του και φυσικά απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.


Ανάμεσά τους ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης , ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός , η Αιγύπτια αξιωματούχος του ΟΗΕ Τάκα , η πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Αργολίδας Μαίρη Ζηλεμένου, ο οικονομικός και εμπορικός ακόλουθος της Ρωσικής Πρεσβείας, ο τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ, ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Μπαντανάς και πολλοί ακόμα.

Στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, βρέθηκε και το TLIFE για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Φραγκούλης δείχνει την ευαισθησία του κάνοντας συναυλίες για καλό σκοπό. Ο ίδιος ανέβασε την ημέρα της συναυλίας μία backstage φωτογραφία από το αρχαίο θέατρο ενώ την επόμενη ευχαρίστησε το κοινό με την παρακάτω εικόνα.

Read More

And More