Ο Μάρκος Σεφερλής στο “Πρωινό Mou”; Τι αποκάλυψε ο ίδιος και τι λένε οι κύκλοι του καναλιού…

Κόσμος και ντουνιάς έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες από το Mega, στο πλαίσιο του… σαφάρι αναζήτησης που έχουν ξεκινήσει οι ιθύνοντες του καναλιού, προκειμένου να βρουν τους νέους, ιδανικούς οικοδεσπότες του επίσης νέου, ψυχαγωγικού πρωινού που έχουν στα σκαριά στην μετά Πέτρου Κωστόπουλου και ουσιαστικά “Πρωινού Mou” εποχή.

Ενα από τα ονόματα ,λοιπόν, που τις τελευταίες ημέρες έπαιζε δυνατά για να αναλάβει τα ηνία του brand-new πρωινού, ήταν και το όνομα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε στενά τετ-α-τετ με τους ανθρώπους του Mega, μιας και εκτός του πρωινού συζητά μαζί τους το ενδεχόμενο να αναλάβει την νέα χρονιά και την παρουσίαση κάποιου εβδομαδιαίου, βραδινού σόου το οποίο θα φέρει έντονο το άρωμα “Σεφερλή”.

Αυτά ακριβώς ,λοιπόν, είπε και ο ίδιος σήμερα το απόγευμα στο Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή του “Τα λέμε”, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“…Μέχρι να τελειώσει το “Just” εγώ δεν πήγα να κάνω το ραντεβού με τον κ. Ξενόπουλο τον Διευθυντή προγράμματος, λόγω του φόρτου εργασίας του δικού μου, λόγω των πολλών ωρών του παιχνιδιού, τέλοσπάντων δεν πήγα να συζητήσουμε. τελείωνοντας το παιχνίδι πήγαμε να κάνουμε την κουβέντα και ξέφυγε η κουβέντα από το βραδυνό show το οποίο υφίσταται, θα γίνει και το θέλουμε και οι δύο. Δηλαδή εάν πάω στο MEGA θα γίνει και αυτό.

Αλλά τέθηκε και η πρόταση για το πρωινό. Μου άρεσε η ιδέα. Βέβαια με ιντρίγκαρε η ιδέα ότι αν το κάνω θα προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό, γενικά εγώ θέλω να ξεφεύγω λίγο από τα δεδομένα, τα καθιερωμένα, το έχουμε δει το πρωινό με αυτή τη συνατγή πολλά χρόνια με πολλούς παρουσιαστές δημοσιογράφους και όχι μόνο και είπα ότι αν εγώ ενδώσω και κάνω κάτι τέτοιο θέλω να είναι κάτι διαφορετικό.

Μου δώσαν το ελεύθερο να επιλέξω την ομάδα μου, να επιλέξω τον κόσμο που θέλω, το στυλ που θέλω, δηλαδή δε μου είπαν θα κάνεις αυτό και απλά αλλάζουμε παρουσιαστή, θα είναι αυτό και αντί να είναι ο Κωστόπουλος θα είσαι εσύ. οπότε αυτό μου δίνει την ελευθερία και το περιθώριο να το σκεφτώ πολύ σοβαρά και να κάνω κάτι διαφορετικό όπως εγώ το νομίζω.

Δηλαδή να ξεκινάμε το πρωί τη μέρα μας όλοι και εμείς και οι θεατές με άλλη διάθεση, με θετική ενέργεια, δε βρίζουμε όλο τον κόσμο, διαβάζουμε ειδήσεις αλλά με πολύ χιούμορ με πολύ αγάπη για όλους γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρουμε είναι φίλοι μας, δεν μπορούμε δηλαδή να τους βρίζουμε και μετά να τους καλούμε στην εκπομπή, να τους βλέπουμε το βράδυ στα μαγαζιά που πάμε και τραγουδάνε. Έτσι λοιπόν είναι αυτή η κουβέντα. Άρα αν όλα πάνε καλά θα κάνω το Πρωινό Mou στο MEGA».

Οσο για το τι λένε από την πλευρά τους οι κύκλοι του καναλιού;

“Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε κάνει διάφορες κουβέντες με τον Μάρκο και όντως το όνομά του είναι από τα επικρατέστερα για να αναλάβουν την παρουσίαση της πρωινής μας ζώνης. Ομως, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει και δεν έχουμε δώσει τα χέρια.

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα δούμε και να τα συζητήσουμε κι αυτά και στην συνέχεια θα δούμε αν όντως καρποφορήσουν οι συζητήσεις μας και ο Μάρκος είναι το νέο πρόσωπο της καθημερινής, ψυχαγωγικής μας ζώνης. Αν τα βρούμε εννοείται πως άμεσα θα φύγει από το κανάλι και η σχετική, επίσημη ανακοίνωση”!

Read More

And More