Ο Μάρκος Σεφερλής συζητά με τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Ιδιαίτερος ντόρος σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφόρησε και συζητήθηκε έντονα, πως ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται σε επαφές με υψηλόβαθμα πρόσωπα του ΑΝΤ1, ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Μία είδηση η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε χρόνο ρεκόρ και στην συνέχεια φυσικά φιλοξενήθηκε και στις σελίδες των περισσότερων τηλε-περιοδικών. Μία είδηση η οποία ήταν βέβαιο πως θα προκαλούσε αίσθηση, μιας και ο Μάρκος και το κανάλι του Αμαρουσίου, έχουν… κόψει τις “διπλωματικές τους σχέσεις” εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα κατά καιρούς ο Μάρκος δεν έχει διστάσει να κάνει δηλώσεις, μέσα από τις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 έχει παύσει.

Πιο συγκεκριμένα ακούστηκε πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι το πρόσωπο εκείνο που είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την παρουσίαση του νέου, λαμπερού σόου του ΑΝΤ1, “Sunday Live Show”, το οποίο έρχεται από Οκτώβρη στους δέκτες μας για να πλημμυρίσει τα βράδια της Κυριακής μας με λάμψη, γέλιο, συγκίνηση, φάρσες, απρόοπτα, κέφι, χορό και γιατί όχι και… νοσταλγία. Νοσταλγία για μία τηλεοπτική εποχή πιο αθώα, πιο ξένοιαστη, πιο ανέμελλη που έχει φύγει ανεπιστρεπτί!

Χθες ,λοιπόν, όταν όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες συναντηθήκαμε με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, τον ρωτήσαμε αν όντως ο οικοδεσπότης του “Sunday Live Show” θα είναι ο γνωστός ηθοποιός.

Εκεί επάνω ο Γιάννης Λάτσιος μας αποκάλυψε πως το τιμόνι του συγκεκριμένου προγράμματος θα το κρατήσουν δύο παρουσιαστές και όχι ένας και μάλιστα δεν δίστασε να διευκρινήσει, πως ναι μεν εκτιμά ιδιαίτερα τον Μάρκο, όμως, σε ότι έχει να κάνει με την νέα τηλεοπτική χρονιά, δεν έχει κάνει καμία, μα καμία συζήτηση μαζί του.

Συμπέρασμα; Λάθος… τηλε-συναγερμός χτύπησε!

Read More

And More