Ο Μεγάλος Αδελφός θα τρώει τελικά την …τηλε-χυλόπιτα από το “Νησί” !

Κι ο κλήρος πέφτει στο “Big Brother” κι ο κλήρος πέφτει στο “Big Brother” …Ναι, κάλλιστα αυτό το τραγουδάκι θα μπορούσε να το τραγουδά αυτές τις ημέρες ο Εκτορας Μποτρίνι περιχαρής στους διαδρόμους του Alpha !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί επιτέλους ο …εφιάλτης του Εκτορα, έλαβε τέλος ! Οχι ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” ,αλλά ο “Εφιάλτης στο “Νησί”…” ! Είδαν οι Γερμανοί εκεί στην Κάντζας πως το ριάλιτι μαγειρής δύο φορές που βρέθηκε απέναντι απο την σειρά φαινόμενο του Mega ,πολύ απλά …εξαφανίστηκε από τον τηλεοπτικό χάρτη και έτσι είπαν να βάλουν απέναντι , – πληροφορία την οποία άλλωστε είχε ανεβάσει και το newsit – , ένα απο τα προγράμματά τους που έτσι κι αλλιώς το έχουν από πλευράς επιτυχίας …ξεγραμμένο !

Οπως και να το κάνουμε, μας αρέσει , δεν μας αρέσει (που δεν μας αρέσει δηλαδή…) το κουζινο-ριάλιτι με τα …κουζινο-μαχαιρώματα είναι ένα επιττυχημένο πρόγραμμα ,σε σχέση φυσικά πάντα, με τα τηλεοπτικά στάνταρ της Κάντζας. Ενώ ο “Μεγάλος Αδλεφός” ; Ευτυχώς πηγαίνει …άκλαυτος !

Τουτέστιν; Από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, το “Big Brother” θα παίζει στον Alpha με …διπλό επεισόδιο, έτσι ώστε να βρίσκεται στον αέρα από τις 10.00 μέχρι και τις 12.00 το βράδυ και όχι μόνο 11.00 με 12.00 ,αντιμετωπίζοντας το …τσουνάμι του “Νησιού” !

Read More

And More