Ο Mεγάλος Διαγωνισμός έληξε! Δες τη νικήτρια που κέρδισε ένα χρυσό δαχτυλίδι Chevalier!

Όπως συνηθίζει το TLIFE με το που δει, βρει ή μάθει κάτι που πιστεύει πως θα σε ενδιαφέρει σου το παρουσιάζει άμεσα! Αυτή τη φορά η ανακάλυψη μας αφορά το πρώτο κι αρκετά πρωτοποριακό ελληνικό e-shop κοσμημάτων Gold4U.gr! Αρκεί μια επίσκεψη για να σε πείσει κάνοντας κλικ εδώ.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια… ο διαγωνισμός μόλις έληξε! Η νικήτρια είναι η

– Ιωάννα Τσίτσου


To πιο σπουδαίο όλων είναι πως η Gold4U.gr με μεγάλη χαρά δημιουργεί ένα διαγωνισμό αποκλειστικά και μόνο για τις αναγνώστριες του TLIFE! Kι εσύ δεν πρέπει να τον χάσεις αφού πολύ εύκολα μπορείς να αποκτήσεις όποιο δαχτυλίδι Chevalier σου αρέσει περισσότερο! O τρόπος; Aπλός! Συμπλήρωσε τα στοιχεία στην φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

Σημείωσε επίσης πως ακόμη κι αν δεν κερδίσεις αλλά έχεις δηλώσει συμμετοχή, θα είσαι στην πλεονεκτική θέση να έχεις 10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά!


Αν είσαι γυναίκα λοιπόν που το κόσμημα το αγαπάς πολύ εύκολα μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα και να βρεθείς μια ανάσα μακριά από το κόσμημα των ονείρων σου. Ενώ αν είσαι άντρας τότε το www.gold4U.gr είναι το σωστό μέρος για να βρεις εύκολα το δώρο που θα κάνει ευτυχισμένο το κορίτσι σου. Μέσα στην μεγάλη ποικιλία θα βρεις κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι, δαχτυλίδια chevalier (για το μικρό δάχτυλο), και τα πιο ωραία και μοδάτα κολιέ!

Κι αν σκέφτεσαι πως το κόσμημα είναι μόνο για λίγους να σου πω πως οι τιμές θα σε εκπλήξουν αφού τo gold4U.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα, δηλαδή έχει ελάχιστα λειτουργικά έξοδα που δεν επιβαρύνουν τις τιμές των κοσμημάτων.

Μπορείς να επισκεφτείς και την επίσημη σελίδα του Golg4U.gr στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ

Read More

And More