O Megaλος νικητής του “Just” ! Πως μας φάνηκε ο τελικός ;

Τελικά το φαβορί και όχι το αουτσάιντερ ήταν αυτό που σήκωσε την… κούπα στο “Just the two of us” ! Τελικά, η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί να έκανε την έκπληξη και να έφτασε στον τελικό χωρίς κανείς να το περιμένει, όμως, ο Παναγιώτης Πετράκης είναι ο Megaλος νικητής !

Ναι, η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης είναι οι νικητές του πρώτου “Just the two of us” ! Μάλιστα, για την νίκη τους πήραν και το… χρυσό !

Τι δήλωσαν δε ο Παναγιώτης και η Ελένη ; Ο Παναγιώτης είπε :
“Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο που μπήκε στον κόπο και σήμερα, αλλά και όλες αυτές τις εβδομάδες να μας τιμήσει με την προτίμησή του και με την αγάπη του. Για μένα βέβαια δεν υπάρχει ένας μεγάλος νικητής, αλλά δώδεκα υπέροχα, λαμπερά ζευγάρια που βοήθησαν για να επιτευχθεί ένας ιερός σκοπός…”

Η Ελένη με την σειρά της συμπλήρωσε :
“Κι εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ… Ενα τεράστιο ευχαριστό γιατί πέρασα τρεις μήνες γεμάτους χαρά… Ολο αυτό για μένα ήταν μία τεράστια εμπερία…”

Τον λόγο εννοείται πως πήρε και η… φιναλίστ-Μαρία, η οποία ευχαρίστησε κι αυτή με την σειρά της τον κόσμο και το Mega, γιατί όπως έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της, το να “φτάσει στον τελικό του “Just” ήταν γι ΄αυτήν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” !

Οσο για το πως μου φάνηκε κατά τα άλλα ο συγκεκριμένος τελικός ; …Παραλίγο αδιάφορος ! Από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τα μεσάνυχτα, παρακολούθησα ένα τρίωρο πρόγραμμα το οποίο δεν είχε παλμό, δεν είχε ένταση, δεν είχε σασπένς, δεν είχε ενδιαφέρον ! Το προσπαθούσαν βέβαια, αλλά δεν τους έβγαινε… Ισως γιατί ήταν κάτι παραπάνω απο αναμενόμενο το αποτέλεσμα… Οι πάντες βλέπετε πίστευαν πως στο τέλος στο υψηλότερο βάθρο αυτός που θα ανέβαινε θα ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης και τελικά είχαν δίκιο.

Επίσης βρήκα και εντελώς άστοχη και την επιλογή των πρώτων τραγουδιών… Σε τελικό που θες να το ανεβάσεις το… βόλιουμ, βγαίνεις και ερμηνεύεις τραγούδια του τύπου ; “Δεν μετανιώνω” και “Ελα να με τελειώσεις” ; Και μετά φταίω εγώ που ένιωσα νωρίς-νωρίς να μου φεύγει το ενδιαφέρον μου για το σόου ; Και να πεις ότι δεν το… κυνήγησα για να το πιάσω ; Τι να κάνω ,όμως, που δεν το πρόλαβα…

Ο Γιώργος Καπουτζίδης τώρα, από την δική του μεριά, προσπαθούσε κι αυτός με την σειρά του, με όλες του τις δυνάμεις να δώσει μία… φλόγα σε όλο αυτό, αλλά μάταια. Προσπαθούσε να ζεστάνει το κλίμα, να δημιουργήσει πραγματικά μία γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορώ να πω, πως στο τέλος τα κατάφερε.

Ασχετο, αλλά και τα 12 ζευγάρια του σόου τι ακριβώς τα ήθελαν στον τελικό ; Εσείς το καταλάβατε ; Γιατί προσωπικά δεν το κατάλαβα. Για το… μπούγιο ήταν τόσες ημέρες ο καβγάς για το πάπλωμα σε σχέση με τον τελικό και με το ποιοι θα πάνε και ποιοι όχι ; Ολοι περιμέναμε να δούμε τους διαγωνιζόμενους να ερμηνεύουν τραγούδια, να λένε μία κουβέντα, αλλά όπως αποδείχθηκε, περιμέναμε αδίκως !

Να μην μιλήσω γι΄αυτή την ιδέα της παρουσίασης των ζευγαριών αλά …”Χίλιες και μία νύχτες” ! Οπως σας είπα και νωρίτερα, δεν έχει ανοίξει και το Τριώδιο. Βέβαια, με αυτό τον τρόπο ο ανδρικός πληθυσμός, μπόρεσε να απολαύσει για ακόμα μία φορά το… κορμί θανατηφόρο της Κατερίνας Στικούδη. Κάτι ήταν κι αυτό…

Αντε να ΄μαστε καλά και ραντεβού στο “Just 2” ! Μέχρι τότε; Αρχίστε μαθήματα για το “Dancing”, κοντοζυγώνει !

Read More

And More