Ο Mike στο TLIFE: Η καραντίνα με την Έλενα Τσαγκρινού, η εξομολόγηση για την υιοθεσία του και η δημιουργία οικογένειας

Ο Mike είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και σέξι, τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Συστήθηκε στο κοινό τον Μάιο του 2014, μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία με την Demy στο «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα» και από τότε η μουσική του διαδρομή περιλαμβάνει προσωπικές επιτυχίες, αλλά και κορυφαίες συνεργασίες, όπως με την Άννα Βίσση και την Ελένη Φουρέιρα.

Εκτός από την μουσική, όμως, ο μυώδης άντρας με τα πολλά tattoo, έχει μια άλλη πλευρά που ίσως να μη γνωρίζεις. Αγαπά πολύ τον αθλητισμό. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια, ενώ συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα. Ένας τραυματισμός, ωστόσο, έβαλε φρένο στην πορεία του ως αθλητής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταμάτησε να γυμνάζεται. Εξακολουθεί να προπονείται εντατικά και αυτό, άλλωστε, το μαρτυρά το καλογυμνασμένο του κορμί.

Το 2018 αποφάσισε να συμμετάσχει στο “Nomads Μαδαγασκάρη” του ΑΝΤ1, όπου ξεχώρισε με τις αγωνιστικές του ικανότητες, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Μπορεί στη σκηνή να είναι επιβλητικός, να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και sexiness, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας ντροπαλός, γλυκός και πολύ ευγενικός άνθρωπος.

Σήμερα, ο Mike ανοίγει την καρδιά του στο TLIFE και μας αφήνει να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις του. Αποκαλύπτει πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι, μαζί με την σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού, αλλά και ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν λήξουν τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης. Μιλάει ανοιχτά για την υιοθεσία του και εξηγεί τον λόγο που δεν έψαξε ποτέ τους βιολογικούς του γονείς. Τέλος, αναφέρεται στο νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Records και στα όνειρά του για το μέλλον.

Mike, αυτό το διάστημα “Μένουμε Σπίτι”. Πώς βίωσες εσύ την πρώτη μέρα του εγκλεισμού σου;

Την πρώτη μέρα του εγκλεισμού μου την βίωσα πολύ ωραία! Κάθισα με την Έλενα, ξεκουραστήκαμε, κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε, κάναμε γυμναστική, φτιάξαμε τραγούδι, μαγειρέψαμε και αυτή είναι πλέον η καθημερινή μας ρουτίνα.

Τι σου λείπει περισσότερο από την προηγούμενη ρουτίνα σου;

Από την προηγούμενη ρουτίνα μου μου λείπει περισσότερο η ελευθερία μου! Όλοι νομίζω έχουμε αυτό το συναίσθημα…

Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα;

Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν τελειώσει όλο αυτό θα είναι να πάω στη θάλασσα και να κάνω μια βουτιά!

Την καραντίνα ξέρω ότι δεν την περνάς μόνος. Στο πλευρό σου έχεις την σύντροφό σου, Έλενα Τσαγκρινού. Έχει λειτουργήσει εποικοδομητικά στη σχέση σας αυτή η κατάσταση; Έχεις ανακαλύψει νέες πτυχές της που δεν γνώριζες πριν;

Η σχέση μου με την Έλενα κατά τη διάρκεια της καραντίνας γίνεται ακόμα πιο δυνατή, πιο ισορροπημένη και πιο δημιουργική. Είμαστε δύο νέοι άνθρωποι και έχουμε όνειρα για το μέλλον και τώρα που είμαστε σπίτι τα έχουμε βάλει κάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε και απλά το μόνο που απομένει είναι να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας!

Τι γεύση σου άφησε το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1; Σε άλλαξε ως άνθρωπο αυτή η εμπειρία;

Το «Νomads» μου άφησε μία πολύ όμορφη ανάμνηση! Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, βρήκα τον εαυτό μου, έφτασα τον οργανισμό μου στα όριά του και τα ξεπέρασα και το γούσταρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σου στο Nomads μοιράστηκες με το τηλεοπτικό κοινό ένα προσωπικό θέμα, αυτό της υιοθεσίας σου. Αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις για τους γονείς σου ή για κάποιον άλλο λόγο;

Ήταν μία εξομολόγηση ψυχής που έγινε επειδή δεν είμαι ο μόνος που είναι υιοθετημένος. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που είναι υιοθετημένα και δεν πρέπει να νιώθουν άσχημα ή μειονεκτικά γι’ αυτό. Η υιοθεσία είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο και για τα παιδιά και για τους γονείς. Γι’ αυτό τον λόγο είπα όσα είπα!

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν; Με το θέμα της υιοθεσίας ήσουν άνετος μικρός;

Η αλήθεια είναι ότι περίπου στα χρόνια της εφηβείας, στα 15 – 16, είχα κάποια κόμπλεξ με το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσο μεγάλωνα τα αντιμετώπισα.

Αναζήτησες ποτέ τους βιολογικούς σου γονείς;

Με τους θετούς γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, οπότε δε με ενδιέφερε ποτέ να μάθω ποιοι είναι. Κάποια στιγμή τους ρώτησα, μου είπαν ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και από εκεί και πέρα δεν ρώτησα ποτέ ξανά.

Τι θα συμβούλευες ένα ζευγάρι που υιοθετεί ένα παιδί σήμερα;

Αυτό που θα έλεγα σε κάποιον πριν υιοθετήσει ένα παιδάκι, είναι να το αγαπήσει και να το νιώσει παραπάνω από παιδί του!

Θα ήθελες εσύ να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια; Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στα σχέδιά σου;

Πάντα μου άρεσε η οικογένεια και η σκέψη να έχω δικό μου παιδί. Εύχομαι στο μέλλον να μπορέσω να τα καταφέρω και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια!

Το κορμί σου είναι γεμάτο από τατουάζ. Υπάρχει κάποια ιστορία που κρύβεται πίσω από κάποιο τατουάζ σου;

Κάποια τατουάζ μου συμβολίζουν κάτι, κάποια άλλα όχι. Δυστυχώς, όμως, μία ιστορία που υπάρχει είναι πολύ προσωπική και δεν μπορώ να την μοιραστώ με τον κόσμο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records το νέο σου single με τίτλο «Άφησέ Το Πάνω Μου», το οποίο συνοδεύεται από ένα αισθαντικό music video. Πες μου δυο λόγια για αυτό…

Είμαι πολύ χαρούμενος για την κυκλοφορία του τραγουδιού μου, γιατί το φτιάξαμε με πολύ αγάπη μεράκι και χαρά και χαίρομαι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή! Το κομμάτι το έχουν επιμεληθεί ο STAN Αντιπαριώτης, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Μάνος Δεδεβέσης και ο Ιωσήφ Κοτσιφάκης. Και, φυσικά, κυκλοφορεί από την εταιρεία μου, την Panik Records, που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα μου και με στηρίζει!

Κάνεις όνειρα για το μέλλον; Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα;

Κάνω όνειρα για το μέλλον, αλλά περισσότερο ασχολούμαι με το τώρα… Γιατί η ζωή είναι τώρα!

Ετικέτες

Read More

And More