O Mιχάλης Χατζηγιάννης συναντά τον Μηδενιστή! Άκουσε το νέο τους τραγούδι!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, συνδυάζουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν μια συνεργασία ιδιαίτερη, ένα τραγούδι δυναμικό και ευαίσθητο.

Ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που για περισσότερο από 12 χρόνια αγγίζει το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια του αντιπροσωπεύοντας μία ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο και ο Μηδενιστής που οι ρίμες του προκαλούν τις πιο έντονες συγκινήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Ένας τοίχος που έχει υψωθεί και σπάει, ένα συναίσθημα δυνατό που επιμένει, η μουσική που σε παρασύρει και ο στίχος που αποτελεί σκέψεις σου!
Εικόνες που ξεπηδούν από τη μελωδία και λόγια που συγκινούν. Ένα ειλικρινές τραγούδι έρχεται να αγγίξει τις αναμνήσεις μας και να αποδείξει ότι τα συναισθήματα δεν προδίδονται!

Σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και του Μηδενιστή, τη γνώριμη ζεστή φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη ραπ έκφραση του συναισθήματος από το Μηδενιστή, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι Σε Ένα Τοίχο.

Κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρεία που συνεχίζει τις ανατροπές και αναδεικνύει ξεχωριστές προτάσεις μουσικής!

Καλή ακρόαση…

Read More

And More