Ο Μιχάλης «χτυπάει» ξανά στον ΑΝΤ1 !

Ο Μιχάλης «χτυπάει» ξανά στον ΑΝΤ1 ! | tlife.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φορά τα γάντια του και ξανά «χτυπά» στον ΑΝΤ1 ! Το απόλυτο kick boxing show του Μιχάλη, θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου και όλοι ελπίζουν πως θα τα… σπάσει και πάλι στους πίνακες τηλεθέασης όπως πέρσι.

Βλέπετε, πέρσι ο Μιχάλης δεν έβγαλε… knockout μόνο τον αντίπαλο, αλλά και τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση και αναδείχτηκε πρωταθλητής στη ζώνη του, κερδίζοντας το 39,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και το 89% στους νεαρούς άντρες. Η διαφορά του δε από το 2ο κανάλι έφτασε τις 53,6 μονάδες!

Ετσι, το Σάββατο 28 Απριλίου το IRON CHALLENGE επιστρέφει από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού και θα προβληθεί αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1! Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής αγωνίζεται απέναντι στον Πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως “The Beast”!

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο «SUPER WORLD» και τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson.

Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το IRON CHALLENGE θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη σκηνή θα ανέβουν οι Νέβμα με τη Μαρία Μακρή, ο Νίβο και με τον Ζαν Μπατίστ, αλλά και ο Νίβο με τον Ισορροπιστή για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που έχουν γράψει ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, καθώς και η Κατερίνα Στικούδη με χορευτές. Στο red carpet τους καλεσμένους θα υποδέχεται η Ελένη Καρποντίνη.
Το πιο μαχητικό σπορ συναντά το απόλυτο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 21:00 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1…

READ more