Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξανά …χτύπησε και μίλησε για όλα !

Το …αουτσάιντερ του “Dancing with the stars” που λίγο έλειψε να γίνει φαβορί και να φτάσει μέχρι και στον τελικό, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε για όλα ! Ο Μιχάλης με τον γνωστό, αφοπλιστικό του τρόπο, μίλησε και για το “Dancing” και για την τηλεόραση και για το ποια πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του σόου, αλλά και για το κατά πόσο τελικά όλα τα …αστέρια χορού του ΑΝΤ1, πήραν κάποια χρήματα για να πουν το μεγάλο “ναι” !

Πως το αποφάσισε ,όμως, απο τα …τερέν να βρεθεί στα πλατό ;

«Ήταν τεράστια απόφαση μέχρι να δεχθώ να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Πέρασα δύσκολες νύχτες. Ήξερα ότι είναι για καλό σκοπό αλλά δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω να χορέψω. Έκανα 22-24 ώρες την εβδομάδα πρόβες και γενικά ότι “μπαλαρίνιζε” λίγο, ήταν έξω από μένα και με δυσκόλευε αρκετά».

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια ;

« Η Ματθίλδη κατεβάζει έργα, αυτό που κάνει είναι ολόκληρη παράσταση όχι χορευτικό! Η Ερρικα έχει δικό της αισθησιακό τρόπο που χορεύει και καταφέρνει να σε μαγέψει, ενώ η Ευγενία, όπως είχε πει και ένας από τους κριτές, είναι εκνευριστικά τέλεια, ψάχνεις να βρεις λάθος και δεν μπορείς. Θα έβαζα στοίχημα ότι θα έβγαινε νικήτρια η Ευγενία εξαιτίας της τεχνικής της, αλλά τελικά σημασία έχει ο κόσμος που ψηφίζει και ποιος έχει μεγαλύτερο κοινό».

Πληρώθηκε για να συμμετάσχει και πως τα πήγε με την ιδέα του …ανταγωνισμού στο σόου ;

«Δεν ένιωθα ανταγωνιστικά και δεν μπήκα στη διαδικασία της ανάλυσης των αποτελεσμάτων γιατί δεν έπαιζα για τον παγκόσμιο τίτλο. Χόρεψα για τα παιδάκια και στην τελική έμεινα μόνο 10 εβδομάδες. Οσο για το αν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αμοιβή ; Δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αμοιβή η οποίανα ορίστηκε απο την στιγμή που ξεκίνησε το “Dancing with the stars”. Από την αρχή η παραγωγή μάς είπε ότι αν υπάρξει απώλεια εισοδήματος, εξαιτίας των πολύωρων προβών, θα μας καλύψουν κάποια κενά και ότι το βλέπουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμα , όμως, δεν ξέρουμε τίποτα, γιατί δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι».

Και ποια είναι η γνώμη του για την τηλεόραση ,μετά απο αυτή την εμπειρία;

«Για τα επόμενα 150 χρόνια έχω κλείσει με τα τηλεοπτικά, είμαι καλά μέχρι τώρα» !

Read More

And More