Ο Μιχαλολιάκος παρέδωσε τα ηνία της Χρυσής Αυγής στην Ελ. Ζαρούλια – Είχε έτοιμο καταστατικό για την ίδρυση νέου κόμματος

Οι καταιγιστικές εξελίξεις πρόλαβαν τις κινήσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, που ετοιμαζόταν να ιδρύσει νέο κόμμα σε περίπτωση που αποφασιζόταν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε στα χέρια του, έτοιμο, νέο καταστατικό και νέο όνομα κόμματος, γράφει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Τις κινήσεις όμως πρόλαβε η καταιγίδα των συλλήψεων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πλέον, εκείνος και πέντε από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του βρίσκονται στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και όχι μόνο.

Οι έξι συλληφθέντες, πάντως, διατηρούν τη βουλευτική τους ιδιότητα και η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να λειτουργεί ως κόμμα στη Βουλή μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα για το αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Πλέον, το μόνο όπλο που έχει στα χέρια της η Χρυσή Αυγή είναι οι παραιτήσεις των βουλευτών της. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην οποία ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής παρέδωσε τα ηνία του κόμματος μετά τη σύλληψή του.

Εκείνη είναι που αναλαμβάνει πλέον συντονιστικό ρόλο.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More