Ο Μπούτος σχολιάζει τον ερχομό Λιάγκα-Σκορδά αλλά και Μανωλίδου στο Mega!

O διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος μίλησε για τη συνεργασία-έκπληξη του Mega, σε συνέντευξή του, στην ATHENS VOICE: ”Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα πρόσωπα με το οποίο θα συνεργαζόμασταν ούτως ή άλλως. Απλώς στο πρωινό θα έχει συμπαρουσιάστριά του, τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Σηματοδοτεί μια στροφή για το κανάλι με την έννοια ότι θα αγγίζουμε θεματολόγια τηλεοπτικού, δημοσιογραφικού και κοσμικού ρεπορτάζ, τα οποία κακώς αγνοούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στη δομή της εκπομπής. Θα κάνουμε κάτι ενδιάμεσο – ούτε αυτό που κάνει εκείνη τώρα, ούτε αυτό που παρουσιάζουμε εμείς στο πρωινό μας.

Ο Πέτρος Μπούτος μίλησε και για το Γιώργο Καπουτζίδη, συγκεκριμένα είπε : Μεγαλύτερη πλάκα έχει να δεις έναν άγνωστο να προσπαθεί να τραγουδάει ή έναν επώνυμο όπως στο σόου που θα παρουσιάσει ο Καπουτζίδης.

Ακόμη, αναφέρει ότι στόχος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να ανακτήσει ένα κομμάτι ζωντάνιας και φρεσκάδας του παρελθόντος. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως το κανάλι ετοιμάζει ένα νέο ιντριγκαδόρικο ριάλιτι εγκλεισμού που θα λέγεται “Uman”, με στόχο να κερδίσει το νεανικό κοινό και ενισχύσει την prime time του Mega.

Για τη Ρούλα Κορομηλά αναφέρει ότι η παρουσία της ήταν μια τολμηρή απόφαση του Alpha, που τελικά αποδείχτηκε πολύ έξυπνη και κυρίως λόγω των γνωριμιών της παρουσιάστριας. “Χωρίς τη Ρούλα δεν θα είχαν ούτε τον Κωστόπουλο, ούτε την Βανδή”, λέει ο Πέτρος Μπούτος.

Τέλος, για την εκπομπή “Master Chef” και την Ευγενία Μανωλίδου, αναφέρει πως πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή. “Το “Master Chef” είναι ένα reality υψηλών προδιαγραφών, ποιότητας παραγωγής, αλλά και περιεχομένου- δεν έχει καμιά σχέση με το “Love Bites” και το “Κάτι Ψήνεται”. Η Μανωλίδου είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164