Ο… “Μπραντ Πιτ” της Ανατολής επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με την “Αιώνια Αγάπη”!

«Αιώνια αγάπη» είναι ο τίτλος και το θέμα της νέας δραματικής αισθηματικής σειράς εποχής,που έρχεται στο E TV από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, μιας και το κανάλι του Περιστερίου μιλάει… τούρκικα.

Έρωτας, ίντριγκες, δυνατή πλοκή και πολλές απρόβλεπτες εξελίξεις σε μια υπερπαραγωγή που θα συγκινήσει.
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του γοητευτικού υπασπιστή Kurt Seyit πρωτότοκου γιού ενός πλούσιου γαιοκτήμονα με εδάφη στην Κριμαία, αυστηρά προσηλωμένου στις παραδόσεις, ο οποίος ερωτεύεται την κόρη ενός Ρώσου αριστοκράτη τη Sura.
O Kurt Seyit, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του για τον οποίο τρέφει βαθύ σεβασμό και θαυμασμό, είναι ένας από τους πιο πολύτιμους αξιωματικούς του Τσάρου .
Η όμορφη Sura η μικρότερη κόρη μιας αριστοκρατικής ρωσικής οικογενείας περνά δύσκολες ώρες όπως κι όλη η οικογένεια εξαιτίας της θανατηφόρας ασθένειας του πατέρα. Η Sura και η αδελφή της Valentina έρχονται στην Αγία Πετρούπολη για τη θεραπεία του πατέρα τους και φιλοξενούνται στο σπίτι του Petro παλιού συντρόφου του Seyit από το στρατό.

Ο Kurt Seyit και η Şura θα συναντηθούν σε μια δεξίωση κι οι ματιές τους « αγγίζονται» για πρώτη φορά… Η μεγάλη αγάπη έχει μπει στις ζωές τους! Ο Petro θα γίνει η γέφυρα ανάμεσα στους δύο νέους όχι όμως με αγνές προθέσεις… Το μίσος του για τον Seyit τον κάνει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο ανάμεσα στους δυο αγαπημένους… Αλλά δεν θα είναι το μόνο …
Το ζευγάρι θα χωριστεί όταν ο Seyit φύγει για τον πόλεμο θα επιστρέψει λόγω τραυματισμού αλλά πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Έχουν ξεκινήσει οι εξεγέρσεις. Η θέση του στο στρατό αλλά και η καταγωγή της Sura καθιστούν επικίνδυνη την παραμονή τους στην πρωτεύουσα… Θα διαφύγουν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να βρουν άσυλο, να πολεμήσουν για την επιβίωση τη δική τους και της αγάπης τους…
Πρωταγωνιστούν ο « Μπραντ Πιτ» της Ανατολής όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν Κιβάντς Τατλιτούν στο ρόλο του Kurt Seyit και η Φαράχ Ζεινέπ Αμπντουλάχ στο ρόλο της Sura.
Η σειρά έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες και εκτός Τουρκίας προβλήθηκε όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία.
Στην τηλεόραση του E TV εντάσσεται από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 19:30.

Read More

And More