Ο Μύρωνας Στρατής μιλάει πρώτη φορά για την γέννηση του γιου του: «Είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν…»

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύντροφος του τραγουδιστή, Κατερίνα, έφερε το παιδάκι τους πρόωρα στον κόσμο, μιας και αναμενόταν να γεννηθεί τον Αύγουστο. Το φύλο του μωρού είναι αγοράκι και από την ημέρα που το κράτησαν στην αγκαλιά τους πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος παρουσιάζει εδώ και δύο χρόνια μια εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι του στο YouTube, αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα για φέτος τα γυρίσματα, λόγω της έλευσης του… πελαργού. Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε, λοιπόν, ο Μύρωνας αναφέρεται πρώτη φορά για την γέννηση του γιου του και ανανέωσε το διαδικτυακό ραντεβού του με τους θαυμαστές του.

“Κυρίες και κύριοι, κανονικά έχουμε άλλα δύο επεισόδια Fagaki μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι. Όμως είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν… Και το Fagaki γίνεται… μωράκι! Πάνες και μπιμπερό παντού… Κλείνουμε νωρίτερα, μπαίνει το καλοκαίρι. Να είστε καλά…”, λέει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, όταν ακούγεται το κλάμα ενός μωρού και ο ίδιος αναφέρει: “Παίρνω τα μπιμπερό, πάω προς τα μέσα και δεν χανόμαστε…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More