Ο μυστικός γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα!

Ο μυστικός γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα! | tlife.gr

Με έκπληξη είδαμε τη Δέσποινα Μοιραράκη στο δελτίο του Star να παντρεύεται τον σύντροφό της Γιάννη Κοντούλη, στο δημαρχείο της Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μ’ένα ωραίο στενό λιλά φόρεμα, ελαφρώς σπαστά τα μαλλιά της κι ένα μεγάλο χαμόγελο έφτασε στο δημαρχείο της Γλυφάδας για να παντρευτεί με πολιτικό, αρχικά γάμο, τον καλό της καρδιάς της, την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής.

Η πρόταση γάμου έγινε την Πρωτομαγιά και η Δέσποινα ήθελε να κρατηθεί μυστικός αυτός ο γάμος αφού το καλοκαίρι ετοιμάζει και θρησκευτικό! Παρόντες ήταν και οι δύο της γιοι! Μάλιστα ο μεγάλος της γιος, Γιώργος Μοιραράκης, έπιασε και την ανθοδέσμη που αποτελείται από τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του, τα κόκκινα τριαντάφυλλα!

Η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως είπε έκανε τον πρώτο γάμο για το 2011 στο δημαρχείο και ήταν μια έκπληξη από τον σύζυγό της. Προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό αλλά το δελτίο του Star μετά τις πληροφορίες του Νίκου Τσιλιμπουνιδάκη, έκανε ζωντανή σύνδεση. Μάλιστα δάκρυσε και είπε πως δεν περίμενε να ξαναπαντρευτεί και όπως φώναξαν και οι υπόλοιποι μετά από 30 χρόνια! Η ίδια περιμένει και τον θρησκευτικό της γάμο με ανυπομονεσία που θα γίνει το καλοκαίρι. όπως ξαναείπε.

Στο δημαρχείο ήταν μόλις 10 άτομα και κουμπάρα ήταν η καλή της φίλη, Μπέλα Γκόλα. Το ζευγάρι έφυγε μ’ένα αυτοκίνητο Mercedes και κατευθύνθηκε στο σπίτι της Γλυφάδας όπου θα ακολουθήσει πάρτυ με περίπου 30 καλεσμένους!

Δες το βίντεο!

READ more