Ο νέος έρωτας της Κλέλιας Πανταζή!

Χαμογελά ξανά, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και το ένθετο Reallife, η ολυμπιονίκης της ρυθμικής Κλέλια Πανταζή και ο λόγος; Είναι ερωτευμένη!

Το όνομα αυτού Γιώργος Παπαδημητράκης, και είναι ο τραγουδιστής των Κόκκινων Χαλιών. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πάρτι σε στέκι του Κολωνακίου όπου ήταν καλεσμένοι. Εκεί έγιναν οι πρώτες συστάσεις από τους κοινούς γνωστούς του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κλέλια και ο Γιώργος αμέσως ένιωσαν μια έλξη μεταξύ τους. Η Κλέλια μόλις είχε χωρίσει από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ενώ ο Γιώργος από έναν δεσμό ενός χρόνου.

Κοινός τους φίλος και αυτόπτης μάρτυρας είπε στην εφημερίδα ότι “μετά τη γνωριμία τους και για όλο το βράδυ ήταν συνεχώς μαζί, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον”. Δεν είχαν ξανασυναντηθεί όμως ο ένας ήξερε την πορεία του άλλου στη τηλεόραση, η Κλέλια στο Dancing with the stars και ο Γιώργος στο Just the 2 of us. Γι΄αυτό όταν συναντήθηκαν στο πάρτι ο Γιώργος φλέρταρε την Κλέλια από την πρώτη στιγμή, η οποία δεν αδιαφόρησε!

Λίγο πριν αποχωριστούν εκείνο το βράδυ κανόνισαν πριβέ έξοδο στο ίδιο στέκι όπου έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και διαχυτικοί μεταξύ τους. Κοινοί τους φίλοι λένε στη Real News πως πλέον δεν έχουν μείνει μόνο στο φλερτ αλλά έχουν αποφασίσει να είναι ζευγάρι, κρατώντας όμως τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος όταν ρωτήθηκε ευθέως για το αν είναι με την Κλέλια δήλωσε: “Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι σε μια πολύ καλή φάση”.

Read More

And More