Ο νικητής του X Factor 3 είχε “κοπεί” πέρυσι! Μάθε ποιος είναι ο Χάρης Αντωνίου

Ο Χάρης Αντωνίου είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής και αποδείχθηκε όχι μόνο από την χθεσινή του νίκη αλλά και από την πορεία του μέσα στο παιχνίδι! Με χαμηλό προφίλ αλλά με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του παιχνιδιού και το τηλεοπτικό κοινό που τελικά τον επιβράβευσε με τον καλύτερο δυνατό για εκείνον τρόπο…

Ο Χάρης ανήκε στην ομάδα του Γιώργου Λεβέντη αλλά χαίρει της εκτίμησης και των υπόλοιπων τριών κριτών. Παρόλο που ο Νίκος Μουρατίδης τον είχε “κόψει” στους 20 στις οντισιόν του X Factor 2 εκείνος δεν το έβαλε κάτω!

Ο λόγος που τον είχαν απορρίψει ήταν γιατί τραγουδούσε με προφορά αλλά και το γεγονός ότι είχε παραπανίσια κιλά… Φέτος, ο Χάρης διόρθωσε τα ελαττώματά του και απέδειξε ότι το τραγούδι είναι η μεγάλη του αγάπη!

Ο Χάρης Αντωνίου είναι ήρεμη δύναμη και πολύ αγαπητός σε όλους. Ακόμα και μέσα στο παιχνίδι με τα περισσότερα από τα παιδιά έχει αναπτύξει φιλία. Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος νικητής του X Factor 3;

Ο 22χρονος Χάρης κατάγεται από την Λεμεσό της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην Αγγλία.
Η μουσική μπήκε στη ζωήτου από πολύ νωρίς αφού σε ηλικία 6 ετών έκανε μαθήματα σαξόφωνου. Μάλιστα συνέχισε να μαθαίνει μόνος του μέχρι που στα 15 κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση σε διαγωνισμό σαξοφώνου στην Κύπρο! Αμέσως μετά, έγινε μέλος της μπάντας της εθνικής φρουράς Κύπρου.

Πρωταγωνιστικό ρλόλο στη ζωή του συνέχισε να έχει το τραγούδι και μάλιστα δημιούργησε το δικό του συγκρότημα με το όνομα “189”, στο οποίο ήταν τραγουδιστής και σαξοφωνίστας.

Ο δικός του αγαπημένός τραγουδιστής είναι ο John Mayer. Μετά την νίκη του στο show θα ήθελε να πάρει μέρος και στη Eurovision; “Είναι τιμή για οποιονδήποτε καλλιτέχνη να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision. Kι εγώ θα ήθελα να πάω με ένα ωραίο τραγούδι κάποια στιγμή, αλλά ο ιδανικός άνθρωπος για να μας εκπροσωπήσει είναι η Νίκη. Ο θεσμός απαιτεί μια κοπέλα που να μπορεί να κάνει show επί σκηνής, όπως εκείνη”, δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Read More

And More