Ο “Νικόλας” φεύγει από τα “Μυστικά της Εδέμ” ;

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες με την πληροφορία που ήθελε τον “Νικόλα” να φεύγει από τα “Μυστικά της Εδέμ”… Αναστάτωση προκλήθηκε με την πληροφορία που ήθελε την παρέα της Φεγγαρόπετρας να μικραίνει, λόγω της αποχώρησης του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου !

Ομως, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δεν πάει πουθενά, πουθενά στην “Εδέμ” θα μείνει ! Αφήνει κανείς τόσο επιτυχημένες σειρές για να πάει γι ΄άλλα ; Απλώς ο ηθοποιός πριν απο καιρό, πριν απο αρκετό καιρό αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για λίγες ημέρες την “Εδέμ” του, για να μετακομίσει εκτάκτως στο “Νησί” και κάπως έτσι προκλήθηκε και το μπέρδεμα. Μαθεύτηκε βλέπετε, με… χρονοκαθυστέρηση πως ο τηλεοπτικός “Νικόλας” έλειψε από τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega και πήγε των περισσότερων το μυαλό στο κακό.

Στο “Νησί” τώρα, θα δούμε τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο να υποδύεται έναν διακοσμητή. Σύμφωνα με το βιβλίο της Βικτώριας Χίσλοπ, αλλά και με το σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η “Αννα” μεγαλοπιάνεται και αφού παντρεύεται τον Βανδουλάκη, αποφασίζει να τα αλλάξει όλα στο σπίτι. Ετσι, καλεί τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, για να της ανακαινίσει το σπίτι !

Read More

And More