Ο Νίκος Αναδιώτης στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”: Η νέα ζωή εκτός Αθηνών και το απρόβλεπτο επαγγελματικό του βήμα! Video

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται… ο Νίκος Αναδιώτης άνοιξε σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας! Ο πάντα χαμογελαστός ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο και στην Ελένη Ευσταθίου για το νέο του απρόβλεπτο επαγγελματικό εγχείρημα, για την οικογένειά του και τις αποφάσεις ζωής που κλήθηκε να πάρει με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

“Όταν γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος είδαμε ότι εδώ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι ότι είχα όλο τον διαθέσιμο χρόνο να βοηθάω στο σπίτι. Έλειπα συνεχώς. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα” ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για το νέο του επαγγελματικό βήμα, ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Βρίσκω το δημιουργικό κομμάτι όλου αυτού. Περνάω ευχάριστα. Μ΄αρέσει που ακούω θετικά σχόλια”. Μάλιστα, ο κούκλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει χρειαστεί να κάνει μέχρι και delivery!

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και στο Αίγιο, όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα η οικογένειά του: “Κάνουμε πράγματα όπου δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ. Κάνουμε πολλές ώρες ποδήλατο. Τους πάω σε μέρη με λάσπες και τους αφήνω να πέφτουν και παίζουμε. Υπάρχει ένα διαφορετικό είδος ελευθερίας. Πηγαινοέρχομαι για να τους βλέπω κάθε εβδομάδα”.

Read More

And More