Ο Νίκος Ευαγγελάτος μιλάει για την τηλεοπτική του επιστροφή στον ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, σε μια αποκαλυπτική, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Down Town” μίλησε για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή και το διάστημα που βρισκόταν μακριά από την τηλεόραση, τον ΣΚΑΪ, τα δελτία ειδήσεων, την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά του.

Ο λόγος που επέλεξε να επιστρέψει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην τηλεόραση
“Από την πρώτη στιγμή που έμεινα εκτός, όλοι έλεγαν: «Θα επι­στρέψει άμεσα». Εγώ απαντούσα: «Όχι. Θα μείνω εκτός τηλεόρασης για ένα μεγάλο διά­στημα». Ήθελα να προχωρήσω το project του internet και να εργαστώ αποκλειστικά γι’ αυτό. Και τώρα που το εγχείρημά μου με το διαδίκτυο στάθηκε στα πόδια του, είμαι έτοιμος να εργαστώ με όρεξη και σε κάτι άλλο. Έτυχε, ευτυχώς, να έρθει τώρα και η πρόταση του ΣΚΑΪ.”.

Κατά τη διάρκεια της αποχής του αναθεώρησε πράγματα;
“Κοντεύω πια τα 45, ωριμάζω μέσα μου. Όσα έβλεπα κάποτε με άλλη ματιά, πλέ­ον τα αναθεωρώ. Έχω ένα γιο που σε λίγο καιρό θα δώσει εξετάσεις για το πανεπι­στήμιο και άλλα δύο παιδιά που κάνουν τη ζωή μου πολύ διαφορετική απ’ ό,τι ήταν πριν από 20 χρόνια…”.

Θαυμάζει την Τατιάνα Στεφανίδου για όλα όσα έχει καταφέρει;
“Απόλυτα! Η Τατιάνα έχει κατορθώσει κάτι πολύ μεγάλο: να είναι από τα μακροβιότε­ρα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, παρουσιάζοντας, εδώ και πολλά χρόνια, μια δύσκολη καθημερινή εκπομπή. Αυ­τό δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος με τεράστια αξία και δύναμη. Επίσης, είναι δημοσιογράφος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα στη ζωή με τη δημοσιογραφι­κή έννοια. Πιστεύω ότι τα έχει καταφέρει εξαιρετικά.”.

Η καθημερινότητά του…
“Κάθε μέρα είμαστε όλοι στο πόδι γύρω στις 6.30 το πρωί, ώστε να ετοιμαστούν τα παιδιά για το σχολείο. Ξεκινάμε τη μέρα μας πολύ νωρίς και την ολοκληρώνουμε πολύ αργά. Εγώ και η Τατιάνα είμαστε δύο άνθρωποι που εργαζόμαστε πολλές ώρες, μοιραζόμαστε όμως τις δουλειές που πρέ­πει να γίνουν. Να, για παράδειγμα, σήμερα η Λυδία είχε μια παράσταση στο σχολείο και πήγε η Τατιάνα να τη δει. Έπειτα από λίγες μέρες, τα παιδιά θα πάρουν βαθμούς. Θα πάω εγώ, επειδή θα είναι μεσημέρι και η Τατιάνα θα κάνει εκπομπή. Κάνουμε, ό,τι κάνουν και οι άλλοι γονείς.”.

Περισσότερα στο “Down town” που κυκλοφορεί

Read More

And More