Ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την αποχώρηση από το “Ευτυχείτε”: “Θα επιλέξω τη σιωπή, όσο και αν μπορεί να θίγομαι…”

Περίπου δύο μήνες μετά από την έναρξη της φετινής σεζόν, ο Νίκος Γεωργιάδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Κατερίνα ΚαινούργιουΕυτυχείτε“, γεγονός που έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου. 

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! μιλώντας στο TLIFE επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας του με την πρωινή εκπομπή του Open και της ευχήθηκε “καλή συνέχεια”. Σήμερα, μέσα από το προσωπικό του blog στο Znews, o Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το “Ευτυχείτε”, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

“Όσοι με διαβάζετε εδώ, ξέρετε ότι δεν γράφω σχεδόν ποτέ για τον εαυτό μου αλλά θα κάνω μια εξαίρεση επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα από το πρωί του Σαββάτου και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον:

Σε μία μέρα που η χώρα μας θρηνεί (άλλους) 34 νεκρούς από τον κορονοϊό, το να μπω σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης για όσα ανυπόστατα έχουν γραφτεί (χωρίς να ερωτηθώ) μετά την οικειοθελή αποχώρησή μου από μια εκπομπή, θα το έβρισκα τουλάχιστον ασεβές και εγωπαθές. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους, θα επιλέξω τη σιωπή, όσο και αν μπορεί να θίγομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο- όχι φυσικά από όλους.

Παρόλα αυτά εύχομαι και από εδώ καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα του «Ευτυχείτε» και τους ευχαριστώ θερμά για τους δύο μήνες που περάσαμε παρέα έχοντας γνωρίσει πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνεργάτες τους όταν τον χρειάζονται.
Υ.Γ.: Ευτυχώς, ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και όταν τα όρια της δεοντολογίας ξεπερνιούνται κατά πολύ υπάρχει πάντα η νομική οδός…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Read More

And More