Ο Νίκος Μακρόπουλος ξεσπά: «Το όνομά μου δεν ανέχομαι να το μολύνει κανείς…»

Τα media έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί μαζί του και όχι πάντα με θετικό τρόπο. Ύστερα από μια μεγάλη συναυλία με 14.000 θεατές στην Κύπρο, ένας από τους διοργανωτές του Septemberfest έβγαλε ανακοίνωση στο Facebook πως ο Νίκος Μακρόπουλος, όταν είδε το μέγεθος του κόσμου, ζήτησε περισσότερα χρήματα από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να εμφανιστεί στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για όλα όσα έγιναν το Σεπτέμβριου του 2016 στην Κύπρο, στα πλαίσια του φεστιβάλ Septemberfest και πήραν μεγάλες διαστάσεις.

«Ύστερα από αυτή την ανάρτηση, την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος μου. Περιττό να σου πω ότι ύστερα από την αγωγή ο άνθρωπος που ανέβασε το συγκεκριμένο κείμενο στο Facebook με παρακάλεσε να την αποσύρω, όπως και έκανα, για να μη δώσω περισσότερη έκταση στο θέμα. Το συγκεκριμένο άνθρωπο θα μπορούσα ακόμα να τον κυνηγάω νομικά. Πρόσφατα απέσυρα τις μηνύσεις για να λήξει το θέμα. Δεν μου αρέσουν ούτε οι δίκες ούτε τα δικαστήρια, αλλά όταν έχει να κάνει κάτι με το όνομά μου, δεν ανέχομαι να το μολύνει κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More