Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί»

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί» | tlife.gr

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά.

«Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη για να παρακολουθήσει τον καλό του φίλο Θανάση Αλευρά ως… Μαλάμω, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το έπος…της Μαλάμως». Εκεί, ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν και έδωσε την δική του απάντηση στα λεγόμενα της πρώην συνεργάτιδάς του.

«Η Μαρία είπε και συμφωνώ ότι κάποια στιγμή αρχίζει μια άλλη πορεία. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι, που δεν σημαίνει ότι κλείνουν και οι σχέσεις των ανθρώπων. Γιατί κάπως τα ενώνουμε πολλές φορές… Δεν κάναμε παρέα κολλητή όλη την ημέρα. Δεν ήμασταν ποτέ ο Φώτης και η Μαρία που έχουν κάνει και κουμπαριές…», δήλωσε.

READ more