Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha!

Οπως ο δολοφόνος επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος, έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στον Alpha. Ναι,ναι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να το περάσει και πάλι αυτό το κατώφλι, μιας και δεν θέλει να χαλάει… χατίρια.

Ο Νίκος δέχτηκε την πρόταση-πρόσκληση της Ασης Μπήλιου να συμμετέχει στο πασχαλιάτικο “Stars System” της και φυσικά δεν μπόρεσε να της… αντισταθεί, μιας και οι δυο τους έχουν εδώ και χρόνια μία στενή φιλική σχέση από την εποχή που ο Νίκος συμμετείχε στη καθημερινή, πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ετσι, έχουμε και λέμε… Ζώδια, πλανήτες, συναστρίες… Τι επίδραση μας ασκούν; Ποιες εκπλήξεις θα μας χτυπήσουν την πόρτα; Tι μας επιφυλάσσει το μέλλον;
Την Κυριακή του Πάσχα στη 1.00 το μεσημέρι, η Άση Μπήλιου αναλύει τις ζωδιακές αλλαγές του Ερμή και της Αφροδίτης. Πως θα μας επηρεάσουν; Ακόμη, γιατί η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ιδιαίτερα δυναμική για νέα ξεκινήματα; Στο εξής, ποιοι θα είναι πιο τυχεροί στον έρωτα και τα οικονομικά;
Φυσικά το «Stars System» εύχεται «χρόνια πολλά» στους Κριούς και η Άση υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινά, έναν ταλαντούχο και απρόβλεπτο Παρθένο, για μία απολαυστική συζήτηση γεμάτη άστρα!

Read More

And More