Ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο σπίτι που γυρίστηκε η ταινία “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”! [video]

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει με τον θίασο της παράστασης «Toc-Toc» σε όλη την Ελλάδα και κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με τις υποκριτικές του ικανότητες. Πρόσφατα, ο ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, με την παράσταση να ανεβαίνει στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και να σκορπίζει άφθονο γέλιο στους θεατές.

Κατά την παραμονή του στα όμορφα Χανιά, ωστόσο, ο Νίκος είχε την ευκαιρία να κάνει τις βουτιές του στις παραλίες του νησιού και να επισκεφθεί μέρη που τον εντυπωσίασαν και θα τα θυμάται για πάντα. Ένα από αυτά ήταν και το σπίτι του Νίκου Κούνδουρου στον Άγιο Νικόλαο, στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι».

Πρόκειται για το αρχοντικό, όπου έμενε η Κατερινιώ Φουρτουνάκη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) και το παραχώρησε στη Φίνος Φιλμς ο Κρητικός σκηνοθέτης. Βρίσκεται κτισμένο πάνω στους βράχους σ’ ένα όρμο, έξω από την πόλη, μέσα σ’ ένα μυστικό κήπο κατάφυτο από χαρουπιές και ελιές, αποπνέοντας ελληνικότητα και αγάπη για την Κρήτη.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε πολύ κοντά με σκάφος και θέλησε να το δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους, θέλοντας να τους επαναφέρει όμορφες μνήμες.

Σίγουρα τα κατάφερε!

Read More

And More