Ο Νίκος Στραβελάκης από σήμερα στο τιμόνι των ειδήσεων του Mega για δέκα μέρες! Στο εξωτερικό η Ολγα Τρέμη…

Ο Νίκος Στραβελάκης απόψε έρχεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ολγα Τρέμη φεύγει… Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες με την επικείμενη απουσία της Ολγας Τρέμη από την παρουσίαση των ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Βλέπετε, η δημοσιογράφος από σήμερα και για περίπου δέκα ημέρες δεν θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό της πόστο, γεγονός το οποίο “ερμηνεύτηκε” ποικιλοτρόπως, μιας και η απουσία της αυτή προκύπτει σε μία περίοδο όπου το κεντρικό δελτίο του καναλιού της οδού Μεσογείων δεν θα έχει βρει ρόδινα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ετσι, ενώ διάφορα “σενάρια” περί κρίσης στις σχέσης της παρουσιάστριας με το κανάλι και περί αποχώρησης βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι άνθρωποι του Mega από την δική τους πλευρά όλα αυτά τα διαψεύδουν κατηγορηματικά και κάνουν λόγο για χρήση κανονικής άδειας από την πλευρά της Ολγας Τρέμη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Μεγάλου Καναλιού είχε λέει κάποιες πολύ συγκεκριμένες υποχρεώσεις και έπρεπε να λείψει, ενώ έχει προγραμματίσει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Στραβελάκης ,λοιπόν, αναλαμβάνει το τιμόνι των ειδήσεων του Mega από σήμερα και για δέκα ημέρες…

Read More

And More