Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής: Ποιες είναι οι τρεις γυναίκες της ζωής του

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Χαρδαλιάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά», εκλέχθηκε ήδη από την πρώτη Κυριακή και είναι αναμφίβολα ο μεγάλος νικητής!

Η εκλογή του πρώην υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ήρθε να επιβεβαιώσει όλες τις δημοσκοπήσεις που τον έφερναν νικητή από τις πρώτες κάλπες στην περιφέρεια Αττικής.

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του λέγοντας: «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική».

«Συμπολίτες μου. Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους 214 μαχητές – υποψηφίους μας στις οχτώ Περιφερειακές Ενότητες του Λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής.

Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα αυτές τις εβδομάδες και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθυποψηφίους μου για τον δικό τους αγώνα. Μαζί καλούμαστε άλλωστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους. Προσμένουμε στη συνεννόηση μας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω, αν μη τι άλλο, είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε και να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας.

Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Και στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας, γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε. Όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια και όλοι μαζί να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλευρό του σε όλο αυτόν τον αγώνα ήταν πάντοτε οι τρεις γυναίκες της ζωής του: Η σύζυγός του Γιώτα και οι δύο κόρες του!

Η Γιώτα Χαρδαλιά, η γοητευτική σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε μιλήσει στην «ON time» και στη Σάσα Σταμάτη για τον άνδρα της ζωής της.

«Αν έπρεπε ξανά να επιλέξω τον πατέρα του παιδιού μου, θα ήταν αυτός. Ο Νίκος για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι το καταφύγιό μου. Είναι ο άνθρωπος που με γεμίζει στα δύσκολα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλω να απευθυνθώ όταν μου συμβαίνει κάτι είτε καλό είτε καλό. Φυσικά και έχω άγχος για την Κυριακή, γιατί ο,τιδήποτε και αν φαίνεται, πρέπει να αποτυπωθεί και στην κάλπη» είχε δηλώσει.

Η Γιώτα Χαρδαλιά, που βρίσκεται πάντα και παντού στο πλευρό του συζύγου της, είχε αναφερθεί και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να βάλει stent.

«Ήταν η χειρότερη και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Τη μέρα που έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο, είχαμε Covid κι εγώ και η κόρη μου και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν μπροστά και το παιδί. Αλλά ηρέμησα όταν μίλησα τηλεφωνικά μαζί του και με το γιατρό του. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην ανησυχήσεις, ο Νίκος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία”. Ένιωσα απελπισία. Δεν το έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα στη ζωή μου» δήλωσε στην εφημερίδα.

Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η γυναίκα δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά, η γνωριμία και ο έρωτας

Το 2011 ο Νίκος Χαρδαλιάς ντύνεται για δεύτερη φορά γαμπρός, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στην Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Είναι μαζί δεκατρία χρόνια και γνωρίστηκαν όταν εκείνος πήγε στο γυμναστήριο που διατηρούσε η Γιώτα Χαρδαλιά στον Βύρωνα, στο πλαίσιο μιας δράσης που αφορούσε την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας. Εκεί έγινε η πρώτη επαφή.

Η Γιώτα Χαρδαλιά είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πάνω στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, και διατηρεί επιχείρηση από το 2004. Έχει έναν πολυχώρο και περιλαμβάνει γυμναστήριο, κέντρο αισθητικής και κατάστημα παιδικής και αθλητικής ένδυσης.

Η Γιώτα Χαρδαλιά είχε ασχοληθεί με τα κοινά στο παρελθόν, αφού από φοιτήτρια κιόλας ήταν πρόεδρος του ΔΣ φοιτητών στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Στη συνέχεια έγινε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Βύρωνα και μετά εκλέχτηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, υπεύθυνη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την κόρη του, Δήμητρα την οποία βλέπουμε αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις στα social media.

Πιστός φίλαθλος της ΆΕΚ, Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο συνοδευόμενος από την οικογένειά του, στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η μεγαλύτερη κόρη του, Ιωάννα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου την 22χρονη Ιωάννα που είναι τελειόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Μπαμπάς και κόρη είναι «αυτοκόλλητοι». Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο, ότι στην τελευταία έξοδο του Νίκου Χαρδαλιά πριν τις εκλογές, στη Δραπετσιώνα επέλεξε να συνοδεύεται από την Ιωάννα.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Νίκο Χαρδαλιά

Γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1968 στον Βύρωνα και κατάγεται από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Ανέλαβε μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού.

Τότε ήταν που το ευρύ κοινό, γνώρισε καλύτερα τον Νίκο Χαρδαλιά, μέσα από την καθημερινή τηλεοπτική ενημέρωση δίπλα στον γνωστό λοιμωξιολόγο. Αρκετές φορές μάλιστα, μέσα από το ιδιαίτερο ύφος και τις ατάκες του, ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε viral στο διαδίκτυο.

Κατά τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ορίστηκε και πάλι υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More