Ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά… Πάει τελικά ΑΝΤ1;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες με την είδηση που θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου η νέα χρονιά να τον βρει και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, ο γνωστός δημοσιογράφος πολιορκείται από τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, προκειμένου να αναλάβει ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, αλλά και την παρουσίαση του εβδομαδιαίου, πολιτικού του τοκ-σόου , “Στον Ενικό”.

Ο ίδιος σήμερα αποφάσισε να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το κατά πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται από το Μαρούσι! Πιο συγκεκριμένα μίλησε στην Ανθή Βούλγαρη και στην εκπομπή “Φτιάξε Καφέ” του Epsilon και αποκάλυψε τα εξής:

«Δεν θα ήθελα να κάνω δηλώσεις. Κρατήστε μόνο αυτό που θα σας πω… Δεν έχω κλείσει με τον ΑΝΤ1, δεν έχω κλείσει πουθενά. Ως επαγγελματίας, φυσικά και κάνω συζητήσεις. Από εκεί και πέρα, αν κλείσω κάτι θα το μάθετε. Δεν είμαι από αυτούς που δεν το λένε. Από τη στιγμή που εγώ είμαι στο εξωτερικό δεν μπορώ να κάνω κάποια συμφωνία ή οτιδήποτε».

Οπως καταλαβαίνεις ,λοιπόν, όντως ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως, ακόμα τίποτε δεν έχει “κλειδώσει”, γι ΄αυτό και τίποτε δεν είναι επίσημα ανακοινώσημο. Ιδωμεν…


Read More

And More