Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στις ειδήσεις !

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο μακριά από τον παλμό των καθημερινών εξελίξεων, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχεδιάζει να επιστρέψει δριμύτερος στις ειδήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Media, σκέφτεται αυτό τον χειμώνα να παρακολουθήσει ακόμα στενότερα τις εξελίξεις στον τόπο μας και να τις σχολιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Αποτέλεσμα; Είναι πολύ κοντά στο να πάρει την μεγάλη απόφαση και να πει και πάλι το “ναι” στο δελτίο.

Μην βιάζεστε ,όμως, να ρωτήσετε μέσα από ποια τηλεοπτική συχνότητα θα τον βλέπετε, γιατί δεν σχεδιάζει η επιστροφή του στο δελτίο, να σημάνει και την τηλεοπτική επιστροφή του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχεδιάζει να δημιουργίσει ένα Internetικό δελτίο.

Μάλιστα, την είδηση φρόντισε να την αποκαλύψει σήμερα, μέσα από το Twitter του, μετά την ερώτηση που του έγινε για το αν από Οκτώβρη θα τον δούμε σε κάποιο από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ,λοιπόν, απάντησε πως “δεν επιστρέφει στην τηλεόραση γιατί προτιμά την ελευθερία του και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σκέφτεται να δημιουργίσει ένα δελτίο στο διαδίκτυο”, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει στην συνέχεια :

“Το θέμα είναι αν θα σταθεί και εμπορικά. Αν θα έχει διαφήμιση για να μη χάνει χρήματα… Θα δούμε…” !!!

Read More

And More